Biraz önce bi arkadaş bir numara verdi ama numarayı açıkça yazdığı için tepki gördü ve sanırım konu silindi.ben de bugün konusunu açacaktım unuttum

çok iyi yaptınız konuyu açmakla..sanırım bi katıldığımız kampanya yine numaralarımızı dağıtmış

bugün duruşmalarım vardı oyüzden teli sesize almıştım çıkınca baktım bu no.dan aranmışım geri aradım ben de bi müvekkilldir diye..sonra telefon bi acayip çaldı normal bekleme sesi değildi ve ardından operatör 40 kuruş ücretlendirilme faturanıza yansıcak dedi.ben çok şaşırdım çünkü benim her ay 1000 dakika bedava konuşmam var ve kotayı doldurmam imkansız..yani bunlar özellikle çağrı atıp sonra telefonu açmıyor ve bizden otomatik olarak 40 ar kuruş para gidiyor..ayrıca eşimi de aramış bu numara ona da yarışmaya katıldınız ama kazanamadınız oyüzden size 500 tl lik ürünü 100 tl ye vericez bizi tekrar arayın bu numaradan vs.. demişler.eşimde telefonu kapatmış..
Bana kalırsa sakın bu numara sizi aradığında geri dönüş yapıp aramayın..zaten telefonu özellikle açmıyorlar amaç para kazanmak gibi geldi bana..çünkü çaldığı anda direk 40 kuruşunuz gidiyor..