Gönderen Konu: Sonu 8099 olan numarayı sakın geri aramayın  (Okunma sayısı 1550 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
Sonu 8099 olan numarayı sakın geri aramayın
« : 01 Şubat 2012, 12:52:51 »
Biraz önce bi arkadaş bir numara verdi ama numarayı açıkça yazdığı için tepki gördü ve sanırım konu silindi.ben de bugün konusunu açacaktım unuttum :( çok iyi yaptınız konuyu açmakla..sanırım bi katıldığımız kampanya yine numaralarımızı dağıtmış :( bugün duruşmalarım vardı oyüzden teli sesize almıştım çıkınca baktım bu no.dan aranmışım geri aradım ben de bi müvekkilldir diye..sonra telefon bi acayip çaldı normal bekleme sesi değildi ve ardından operatör 40 kuruş ücretlendirilme faturanıza yansıcak dedi.ben çok şaşırdım çünkü  benim her ay 1000 dakika bedava konuşmam var ve kotayı doldurmam imkansız..yani bunlar özellikle çağrı atıp sonra telefonu açmıyor ve bizden otomatik olarak 40 ar kuruş para gidiyor..ayrıca eşimi de aramış bu numara ona da yarışmaya katıldınız ama kazanamadınız oyüzden size 500 tl lik ürünü 100 tl ye vericez bizi tekrar arayın bu numaradan vs.. demişler.eşimde telefonu kapatmış..

Bana kalırsa sakın bu numara sizi aradığında geri dönüş yapıp aramayın..zaten telefonu özellikle açmıyorlar amaç para kazanmak gibi geldi bana..çünkü çaldığı anda direk 40 kuruşunuz gidiyor..
izgim

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
Ynt: Sonu 8099 olan numarayı sakın geri aramayın
« Yanıtla #1 : 01 Şubat 2012, 12:55:06 »
Uyarın için sağol arkadaşım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı gncglgcr

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #2 : 01 Şubat 2012, 12:56:19 »
konuyu ben açmısdım tesekkürler..

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #3 : 01 Şubat 2012, 13:01:03 »
Facebook üzerinde de bu olay sistematik olarak işliyor..Bilmediğiniz App uygulamalarına tık yapmayın arkadaşlar..(:

Teşekkürler bilgi için Sinem Abla..:)
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı cico23

• Deneyimli Kampanyacı
  • geri geldim :D
« Yanıtla #4 : 01 Şubat 2012, 13:06:14 »
sabah babamı da aramışlar annemin adını söylemişler tekrar arayacağız demişler. internette bu numarayı arıyordum bende bi şikayet varmı diye. herkese çok uzun zamandır böyle çağrı bırakıyorlarmış ama şikayetlerde top shop ismi de geçiyor. uyardığın için çok teşekkür ederim...

Çevrimdışı nuray.uzunc

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 01 Şubat 2012, 13:14:15 »
benide bu numara 2 gün önce aradılar Dormeo Yatak mış tanıtım yapıp yatak satmaya çalıştılar

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
« Yanıtla #6 : 01 Şubat 2012, 13:18:28 »
aynen beni de cumartesi günü aradılar :/
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 01 Şubat 2012, 13:21:41 »
beni arasalarda açmam cevap vermem büyük konuşmayım.ben her kampanyanın telefonlarını önceden telime kaydediyorum.yanlışlıkla tongaya düşmeyim diye sizde öyle yapın.
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #8 : 01 Şubat 2012, 20:24:23 »
teşekkürler uyarı için
tam numarayı yazsanız da ona göre baksak
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı cadisila

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 02 Şubat 2012, 18:51:14 »
az önce beni aradılar farkında olmadan geri döndüm farklı çalınvca hemen kapattım
Hayat kısa...gez toz eğlen umursamadan... Mutlu ol 😁