Gönderen Konu: Nursen/ipekzüccaciye3 kişiye kaçırılmayacak hediyeler/(1 Şubat-26 Şubat)  (Okunma sayısı 1086 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
KATILIM ŞARTLARIMIZ
blogumu izlemeye alınız
facebook sayfasını begenınınız  Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  en az 5 arkadasınıza sayfayı begendırınız
kampanyayı blogunuzda facebok sayfanızda yada twitterde duyurup linkini ve mail adreslerinizi yorum olarak bırakınız
KAMPANYAYA SON KATILIM  26 ŞUBATTIR KATILIMLARINIZI BEKLER BOL ŞANSLAR DİLERİM KARGO DEĞERLİ FİRMAMIZA AİTTİR.....

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 29 Şubat 2012, 20:20:11 Gönderen: Hayalkuzum »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
blogumdan bu kampanyaya katılan arkadaslar facebook sayfasını begenınınız  Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  en az 5 arkadasınıza sayfayı begendırınız  bu sart degısmıstır bu lıntekı sayfayı begenırmısınız rıca etsem yanlıs yazmısım ben :-*
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
sevgili arkadaslarım bır husranla daha karsı karsıyayım sinir olmak içten degıl sevgılı fırmamız dıger kampanyasıyla çakıstııgından dolayı bızım kampanyayı askıya almamı rıca ettı katılan 14 arkadasım var hepınızden ozur dılerım ben boyle olsun dıye baslamadım ama ıste bazı fırmalar cok uzuldum ben kusura bakmayın konuyu sıleyımmı bılemedım moderetor arkadaslar artık ne gerekırse yaparsanız sevınırım

Çevrimdışı berat

• Usta Kampanyacı
insanın katil olası geliyor bazen bu basit firmalar yüzünden sıkmca canını benimde 1kere başıma gelmişti
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı ayferr24

• Usta Kampanyacı
  • rabbimin mükafatları
sıkma canını .  boşver anladın nasıl bir firma olduğunu :D

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
sagolun arkadaslar anlayısnız ıcın ılk degıl tbaı basıma gelen bu olay ama uzuluyo ınsan işte sonra devam edıcez dıyolar ama bır daha bılemıyorum yanı etsemmı etmesemmı

Çevrimdışı oyaylali

• Deneyimli Kampanyacı
hediyeler harikaymış ama cidden. eğer askıdan alınırsa hemen katılmak için can atıyorum :) sevgiler
Özlem'in Güncesi

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
kampanyam beklemede bakalım fırmadan heber beklıyorum  ;)