0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu gece yaşadığım bir olayı sizlerle paylaşıp uyarmak istiyorum bu oylamada herkezin bildiği gibi sayfa yenilemesi yaparak istediğiniz kadar oy verebiliyorusunuz bende öyle yapıyordum ve 2.sıradaydım oylamayı daha kolay yapmak adına kullanıcı adı ve şifremi yanı yapmıştım doğal olarak profil bilgilerime girmek hiçde zor değildi az önce biri profildeki resimlerimi silmiş ayrıca şifremide değiştirmiş dikkatli olun eğer kullanıcı adı ve şifreniz aynı ise hemen değiştirin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu gece yaşadığım bir olayı sizlerle paylaşıp uyarmak istiyorum bu oylamada herkezin bildiği gibi sayfa yenilemesi yaparak istediğiniz kadar oy verebiliyorusunuz bende öyle yapıyordum ve 2.sıradaydım oylamayı daha kolay yapmak adına kullanıcı adı ve şifremi yanı yapmıştım doğal olarak profil bilgilerime girmek hiçde zor değildi az önce biri profildeki resimlerimi silmiş ayrıca şifremide değiştirmiş dikkatli olun eğer kullanıcı adı ve şifreniz aynı ise hemen değiştirin hey allahım daha neler göreceğiz kim bilir.gerçekten çok geçmiş olsun arkadaşım.bu kadar emek boşa mı gitti şimdi
Emk87 = 510Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTarbah = 524Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbeyondparadise = 451Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkartal72 = yok destinyy = 123Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincacime = 98Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin şansperisi = 494Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin muku = 191Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin