0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar kendi oylarınızı niye kendiniz vermiyorsunuzöncelikle bir kullanıcı adı alıcaksınız şifrenizle aynı olacaksonra kopy yapabilesiniz ikisine de yapıştırmak için sonra oy verin o sayfayı tamamen kapatın çıkışa basıp tekrar giriş yapıp denemeyin verdğinz oy yenilenmiş oy olmazyeni sayfayı açın sonra tekrar kopy yapın ikisine de tekrar oy verin çıkınbunu sürekli tekrarlayın ben 10 sayfa açıyordum ve kopy yap oy ver çık sonra tekrar 10 sayfa bir daha böyle böyle ben kazandım ve palette 1 yıllık hediye kazandım daha 4gün vargece gündüz oturup oy verirseniz kazanırsnı çünkü ilerlemiş vaziyetteler ilk 5 tekilerbol şanslartakılan olursa açıklama yaparım soruları olanlara
Valla benim 25 bin kere aynı çık gir işini yapabilecek sabrık yok
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar kendi oylarınızı niye kendiniz vermiyorsunuzöncelikle bir kullanıcı adı alıcaksınız şifrenizle aynı olacaksonra kopy yapabilesiniz ikisine de yapıştırmak için sonra oy verin o sayfayı tamamen kapatın çıkışa basıp tekrar giriş yapıp denemeyin verdğinz oy yenilenmiş oy olmazyeni sayfayı açın sonra tekrar kopy yapın ikisine de tekrar oy verin çıkınbunu sürekli tekrarlayın ben 10 sayfa açıyordum ve kopy yap oy ver çık sonra tekrar 10 sayfa bir daha böyle böyle ben kazandım ve palette 1 yıllık hediye kazandım daha 4gün vargece gündüz oturup oy verirseniz kazanırsnı çünkü ilerlemiş vaziyetteler ilk 5 tekilerbol şanslartakılan olursa açıklama yaparım soruları olanlaraevet ben anlattığın şekilde 22000 oy yaptım ama bir gece birde baktım aynı şekilde birisi profilden resmimi kaldırmış o nedenle bence bu yöntemi kullanmayın arkadaşlar ama başka bir üyelikle yapabilirsiniz tabi