-
Gönderen:
aktas533
01 Şub, 2012 09:33
-
Böyle bir durum başıma gelmedi. Lakin bulunduğum bölgede şube olmadığından haftanın belli günleri dağıtım yapılıyor. Haftada iki gün sanırım, denk geldin geldin, gelmedin bir hafta daha bekliyorsun kargoyu.
-
Gönderen:
Marlboro
01 Şub, 2012 10:04
-
benim başıma da geldi yurtiçi kargo kayıt ediyor mesela isim yazdığınız gibi sizin adres çıkıyor otomatik yolluyor oda mng kargo biraz daha birşeylerden habersiz yanlış kargo geliyor bazen bana geri gönderiyorum isim benzerliği yüzünden liptonda özgür balcı köse diye bir şerefsiz benim adıma kazandım deyip arıyor lipton beni 2 gün boyunca aradı yanlış mı gönderdik diye ben buldum onu sen dedim şerefsizsin adam değilsin yüzüne de söledim cevap vermedi demekki şerefsiz insan çok yanlışlığı düzelttim ama lipton haksız kazanç sağlamak isteyen birisi olarak bizden daha hediye kazanamaz o şahıs dedi...
-
Gönderen:
incesaz
01 Şub, 2012 10:05
-
benim kargoyla hiç sorunum olmadı sadece aras bazen kapıya atıp gidiyor ufak tefek şeyleri tek sorun o diyebilirim ,rast gelirse apartmanda biri alıp içeri koyuyor kargomu ..
En sevdiğim yurt içi kargo buradaki çalışanlar çok iyiler evde olmasam bile ertesi gün tekrar dağıtıma çıkartıyorlar ya da apartmandan birine teslim ediyorlar..
-
Gönderen:
nuray.uzunc
01 Şub, 2012 10:08
-
benimde eşime gelicek olan bir kargo firma tarafından bana teslim edilmiş gözüküyordu Kargoyu aradığımda evde olmadığınızdan kargoyu bırakmadan gitmiş arkadaş, bana teslim gözüküyormuş ben o gün evde bile değildim dedim bugün getireceğiz deyip getirmişlerdi. Bazen yapıyorlar yani takip etmek şart Bunu yapan Aras Kargoydu tabi
-
Gönderen:
selgu
01 Şub, 2012 10:29
-
mng bulunduğum yere servisi yokmuş coğu ürünüm geri gönderilmiş bu yüzden.firmayı aramasam haberim bile olmucak. ups tam bi rezillik haftada bir servisi var buraya oda sabah 5 de komşum adamı kovalamıştı bu saatte gelinirmi diye onlarda artık nöbetciye bırakıp gidiyorlar
-
Gönderen:
anvil
01 Şub, 2012 10:32
-
normalde başkasına verme yetkileri yok. benim bir kargomu da komşuya vermişler ama ismini bilmediğimden tanımıyorum dedim. az kalsın kargo elemanını işten atacaklardı başkasına verdi diye.
-
Gönderen:
enavci
01 Şub, 2012 10:39
-
simdi kargoyla gorustum hata firmadan kaynaklaniyor firmaya iade edilmis
-
Gönderen:
emk87
01 Şub, 2012 10:47
-
Bende babamın adını verdim firmaya onun calıstıgı yere gondericektim kargoyu. Onun yerine bizim eve gönderdi yurtiçi kayıt altındayız evet. Bendende selva pakeyi için kargo ucreti alındı selvaya ilettim durumu surat kargo gittigidiyordan alısveriş yapan birinin faturasını bana kesmiş nasıl bir terbiyesizlik bu nasıl bir dikkatsizlik.
Esra sende arkasını bırakma mutlaka cozum bulsunlar.
-
Gönderen:
gunes
01 Şub, 2012 11:13
-
ben de bir kaç kez mng kargo ile ödemeli kargo geldi teslim aldım bitti unuttum tekrar kargo bekliyorum bi gün mng görevlisi geldi faturayı uzattı dedim koli nerede o yok dedi bu 1,5 ay önce gelen gelen ödemeli kargonun faturası nasıl yani dedim açık çıkmış benden tahsilata gelmişler dedim siz ödemeli kargoyu hemen parayı alıp vermyorumusnuz ewet diyo ama bazen para çıkışmayınca sonra almaya gidelim diyoruz 1,5 sonra tabi ben makbuzları felan tutmadım attım müdünü bilemkini arayınca gittiler gelmediler 7-8 tl bişey ama niye ödediğim şeyi tekrar ödiyim bide 1,5 ay sonra açığınızı benmi kapatıcam sizin dedim belki aldın benden ödemedin ben nerden inanayım size dedim sinir etmişti o yüzden mng yi hiç sewmem
-
Gönderen:
KüL Kedisi
01 Şub, 2012 13:10
-
Bende babamın adını verdim firmaya onun calıstıgı yere gondericektim kargoyu. Onun yerine bizim eve gönderdi yurtiçi kayıt altındayız evet. Bendende selva pakeyi için kargo ucreti alındı selvaya ilettim durumu surat kargo gittigidiyordan alısveriş yapan birinin faturasını bana kesmiş nasıl bir terbiyesizlik bu nasıl bir dikkatsizlik.
Esra sende arkasını bırakma mutlaka cozum bulsunlar.
yok kuzum ya uğraşamam ufak hesaplar bunlar daha önemli işlerim var