bana da halen gelmedi bekliyoruz bakalım arayacağım zaten (esk)
ben hem aradım gecen hafta 1 marta kadar gelcek dedı bıde maıl atmısım bugun cvb vermısler
oncelık tanımıslar suanda ankaradaymıs yarın elıme ulascakmıs
canım maili nezmn atmıştın ? çabuk cvp verilmiyorsa arayayım..mail attım şmdi
hayır ilk aradığımda şuan şubede sizin adrese yönlendireceğim diyorlar, sonra ayın 16sında teslim edilmiş görülüyor bütün kargolar diyor kadın, sinir ettiler beni, benimolar böyle olmasa bari...
hayır ilk aradığımda şuan şubede sizin adrese yönlendireceğim diyorlar, sonra ayın 16sında teslim edilmiş görülüyor bütün kargolar diyor kadın, sinir ettiler beni, benimolar böyle olmasa bari...
kara melek adanaya gelmiyormu şimdi net cevap söyle

nasıl öğreneceğiz
bende mail attım,dedim bir arkadaşıma böyle demişsiniz,herkes şikayetçi diye..gün içinde cvp gelmezse arayacam 1 2 saate
ben hem aradım gecen hafta 1 marta kadar gelcek dedı bıde maıl atmısım bugun cvb vermısler
oncelık tanımıslar suanda ankaradaymıs yarın elıme ulascakmıs
canım maili nezmn atmıştın ? çabuk cvp verilmiyorsa arayayım..mail attım şmdi
18subatta atmısım maılı yanı hafta sonu cvb dun gelmıs bugunde ankarada olduguna daır gelmıs maıl
yeter ya araya araya bıktırdınız adamları ya
ben de aradım, cinler için sanırım çünkü 3 ünde diyor, adreste bulunamadı diye iade gelmiş sert yaptım tabii, benimolarla beraber yönlendiricem dedi kız, adımı numaramı aldı. bakalım, bekliyorum.