0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin@darkinangel sana 1 milyon defa söyledim ama gene anlamamakta ısrar ediyorsun ben sana benim gittiğimle sizin gitiğiniz amerikan pazarı farklı demedimmi 4 amerikan pazarı var. 1.) amerikan pazarı2.) boşboşçular3.) incirlik amerikan pazarı4.) benim dediğim benim bildiğim çoğu kişinin bilmediği amerikan pazarı söylemem yerini kimse keşfetmesin benden başka.yoksa bir görkemi kalmaz ebru, gülümsere yollayınca artık sana resimlerini gösterir bana değil gulumsere yollıycaksın yaniii hıhhh gülümsere senden 2 ay önce söylemiştim sende aklımdasın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin@darkinangel sana 1 milyon defa söyledim ama gene anlamamakta ısrar ediyorsun ben sana benim gittiğimle sizin gitiğiniz amerikan pazarı farklı demedimmi 4 amerikan pazarı var. 1.) amerikan pazarı2.) boşboşçular3.) incirlik amerikan pazarı4.) benim dediğim benim bildiğim çoğu kişinin bilmediği amerikan pazarı söylemem yerini kimse keşfetmesin benden başka.yoksa bir görkemi kalmaz ebru, gülümsere yollayınca artık sana resimlerini gösterir bana değil gulumsere yollıycaksın yaniii hıhhh
@darkinangel sana 1 milyon defa söyledim ama gene anlamamakta ısrar ediyorsun ben sana benim gittiğimle sizin gitiğiniz amerikan pazarı farklı demedimmi 4 amerikan pazarı var. 1.) amerikan pazarı2.) boşboşçular3.) incirlik amerikan pazarı4.) benim dediğim benim bildiğim çoğu kişinin bilmediği amerikan pazarı söylemem yerini kimse keşfetmesin benden başka.yoksa bir görkemi kalmaz ebru, gülümsere yollayınca artık sana resimlerini gösterir
bunu rastgele mi seçecekler yoksa en beğendikleri 100 e mi verecekler anlayabilen var mı acaba?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbunu rastgele mi seçecekler yoksa en beğendikleri 100 e mi verecekler anlayabilen var mı acaba? Ayrıca kampanya sonunda uygulamaya katılanlar arasından seçilen 100 kişi, Vaseline hediye sepeti ("Ödül") kazanacaktır.Bence rastgeledir.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbunu rastgele mi seçecekler yoksa en beğendikleri 100 e mi verecekler anlayabilen var mı acaba? Ayrıca kampanya sonunda uygulamaya katılanlar arasından seçilen 100 kişi, Vaseline hediye sepeti ("Ödül") kazanacaktır.Bence rastgeledir. anladım ama nasıl seçecekler