0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben 1 kez kazandım vaseline den sayfa yeni açıldığında yaptıkları kampanyadan ama bi daha çıkmadı.
ben hiç kazanamadım bundan yanaa eyefive bana kazan bu sefer sen
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben hiç kazanamadım bundan yanaa eyefive bana kazan bu sefer sen ben katılmıyorumki sanada kazanayım ama ben sana krem yollarım yaza amerikan malı daha güzel istediğin krem olsun bunlar neki
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben hiç kazanamadım bundan yanaa eyefive bana kazan bu sefer sen ben katılmıyorumki sanada kazanayım ama ben sana krem yollarım yaza amerikan malı daha güzel istediğin krem olsun bunlar neki vayyyyy olsun katıl buna bundan da yollarsın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben hiç kazanamadım bundan yanaa eyefive bana kazan bu sefer sen ben katılmıyorumki sanada kazanayım ama ben sana krem yollarım yaza amerikan malı daha güzel istediğin krem olsun bunlar neki vayyyyy olsun katıl buna bundan da yollarsın yahu se katılsana inan ben kendime bile katılmadım uğraşmam sevmem kremlerim,geneş yağlarının,saç toniklerinin,saç,yüz,bakım kremleirnin kralları envayi çeşit meyve özlüleri düşüyor amerikan pazarına yazın ne uğraşcam vaseline nivea gibi kokusuz düz kremlerle 1-2 lira verip 500 gram krem alırım