Gönderen Konu: PayPal - Türkiye  (Okunma sayısı 1488 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı simge87

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
PayPal - Türkiye
« : 31 Ocak 2012, 13:46:31 »
Sevgilisine en güzel hediyeyi seçen ve bunu en iyi anlatan 5 kişi PayPal'dan 200 TL kazanıyor! Yapmanız gereken tek şey PayPal ile satın alabileceğiniz ve 200 TL'yi geçmeyecek hediyenizi sevgilinize nasıl vereceğinizi anlatmak. Jürimizin seçeceği en yaratıcı, en romantik ve belki de en komik hikayenin sahipleri 200 TL kazanacak: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Yarışmaya herkes katılabilir ancak sadece PayPal hesabı olanların ödül kazanabileceğini hatırlatmak isteriz. Facebook üzerinden 3 tıkla kolayca bir hesap açabilirsiniz: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
Ynt: PayPal - Türkiye
« Yanıtla #1 : 31 Ocak 2012, 13:47:42 »
güzel yarışma 500 liralık ödülü kaçırmöıştım öykü yarımasını bunu bari kaçırmayalım  ;D paypal hesabı açmak lazım  ;D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı photomania

• Usta Kampanyacı
    • Vizörden gördüklerim
« Yanıtla #2 : 31 Ocak 2012, 17:20:14 »
Sayfayı "Beğen" diyor uygulamaya giremiyorum. Halbuki sayfayı beğendim :(
"Herkesin vizörden gördüğü farklıdır. Ne gördüğümüz aslında kim olduğumuzdur."

Çevrimdışı retkitosman

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 31 Ocak 2012, 19:14:35 »
sayfayı beğen diyor tarayıcımda google crome neden acaba? :o
lonesome cowboy

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
« Yanıtla #4 : 22 Şubat 2012, 14:07:31 »
PayPal - Türkiye
Sevgililer Günü yarışmamızın kazananları belli oldu. Sevgilisine PayPal ile alabileceği en güzel hediyeyi seçen ve bu hediyeyi nasıl vereceğini en iyi anlatan 5 kişi PayPal'dan 200 TL kazandı! Tebrikler! :)

Kazananları görmek için lütfen tıklayın: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Busra Bahceci
Onu ilk tanıştığımız Taksim Meydanına çağırırım ve heykelin orada beklemesini söylerim.Aldığım hediye içerisindeki cevapları sokaktaki kişilere vererek hiçbirşey söylemeden sevgilime vermelerini isterim.En sonda karşısına çıkar sımsıkı sarılır,onu çok sevdiğimi söyler,bu özel günümüzü kutlarm.
Hediyeyi Gör

Cüneyt Testereci
Hediye yi Evimizde yatak odasında, yatağın onun bölümünün yatar pozisyonda olduğu zaman duvara baktığında göreceği şekilde yerleştireceğim. Böylece her sabah her gece ya da her yatakta olduğunda oraya baktığında kendini görmesini sağlaycak, gülümseyecek beni hatırlayacak.
Hediyeyi Gör

Ramazan Kanat
Sevgilimi alır bir cafeye götürürüm.Yolda yürürken hediye kutusunu yerde bulmuş gibi cadde de eğilir yerden kutuyu alır gibi yaparım.O ne falan derken kendisi '' Seni seviyorum canım benim'' sözlerini haykırırım.O caddenin en kalabalık yerinde onu öpmeye başlar tüm sevgimizi herkese duyururum.
Hediyeyi Gör

Eda Ardıç
^seninle her anımın,her dakikamın, her saniyemin; aşkımız gibi ölümsüz olmasını istiyorum. Ve seni çok seviyorum aşkım.Hep benimle kal..^deyip yanağına da bir öpücük kondurup hediyemi veririm :)
Hediyeyi Gör

Yusuf Alper Ütük
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin da "iclalim için yapamayacağım şey yoktur hem de ona özel ömür boyu ve bedava" ilanı verip linkini tanımadığı birinin e mailinden ona göndereceğim.(not:sitenin çalışma mekanizması belli fiyat dahilinde başkası için ne yaparsın şeklindedir)(iclal?:hayatımın aşkı biricik sevgilim)
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 22 Şubat 2012, 14:10:05 »
katılmayı ihamal ettim buna sırf paypalhesabı açmaya üşendiğim için  :D ilkinde 500 ikincisinde 200 lira verdi  ;) yurt dışından getirtirdik bir ürün :)
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM