PayPal - Türkiye
Sevgililer Günü yarışmamızın kazananları belli oldu. Sevgilisine PayPal ile alabileceği en güzel hediyeyi seçen ve bu hediyeyi nasıl vereceğini en iyi anlatan 5 kişi PayPal'dan 200 TL kazandı! Tebrikler!

Kazananları görmek için lütfen tıklayın: Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinBusra Bahceci
Onu ilk tanıştığımız Taksim Meydanına çağırırım ve heykelin orada beklemesini söylerim.Aldığım hediye içerisindeki cevapları sokaktaki kişilere vererek hiçbirşey söylemeden sevgilime vermelerini isterim.En sonda karşısına çıkar sımsıkı sarılır,onu çok sevdiğimi söyler,bu özel günümüzü kutlarm.
Hediyeyi Gör
Cüneyt Testereci
Hediye yi Evimizde yatak odasında, yatağın onun bölümünün yatar pozisyonda olduğu zaman duvara baktığında göreceği şekilde yerleştireceğim. Böylece her sabah her gece ya da her yatakta olduğunda oraya baktığında kendini görmesini sağlaycak, gülümseyecek beni hatırlayacak.
Hediyeyi Gör
Ramazan Kanat
Sevgilimi alır bir cafeye götürürüm.Yolda yürürken hediye kutusunu yerde bulmuş gibi cadde de eğilir yerden kutuyu alır gibi yaparım.O ne falan derken kendisi '' Seni seviyorum canım benim'' sözlerini haykırırım.O caddenin en kalabalık yerinde onu öpmeye başlar tüm sevgimizi herkese duyururum.
Hediyeyi Gör
Eda Ardıç
^seninle her anımın,her dakikamın, her saniyemin; aşkımız gibi ölümsüz olmasını istiyorum. Ve seni çok seviyorum aşkım.Hep benimle kal..^deyip yanağına da bir öpücük kondurup hediyemi veririm

Hediyeyi Gör
Yusuf Alper Ütük
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin da "iclalim için yapamayacağım şey yoktur hem de ona özel ömür boyu ve bedava" ilanı verip linkini tanımadığı birinin e mailinden ona göndereceğim.(not:sitenin çalışma mekanizması belli fiyat dahilinde başkası için ne yaparsın şeklindedir)(iclal?:hayatımın aşkı biricik sevgilim)