Gönderen Konu: Minicik sevgililerimize mektup-14 Şubat Son  (Okunma sayısı 774 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı admin

• Forum Yöneticisi
  • Usta Kampanyacı
    • Her Gün Kampanya
Minicik sevgililerimize mektup-14 Şubat Son
« : 30 Ocak 2012, 13:33:55 »
Bebek ürünleri ile ilgili önde gelen online alışveriş sitelerinden bebeksepetim.com, Sevgililer Günü konseptine uygun olarak Facebook üzerinde düzenlediği yarışmada ödüller veriyor.

Bebeksepetim.com sitesinin Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresindeki Facebook sayfasında duyurusu yapılan Sevgililer Günü konseptli yarışmasında, anneler, “Minicik Sevgililerine” özel mektuplar yazıyorlar.

Bu mektupların gelen beğeni oyları ile puanlandığı yarışmada ilk 3 sırayı alan kişiler bebeksepetim.com sitesinde kullanabilecekleri hediye çekleri kazanıyorlar.
« Son Düzenleme: 06 Şubat 2012, 14:36:10 Gönderen: gizemlitosbaga »
------>Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
Ynt: Minicik sevgililerimize mektup
« Yanıtla #1 : 30 Ocak 2012, 13:36:27 »
kadınları hamileleri anneleri ilgilendiren kampanyalara prensip olarak katılmıyorum :D ki gerçekten hak eden ihtiyacı olan kazansın diye  ;) şu teşekkür butonu gelmiyecekmi habire mesaj yazmak zorunda kalıyoruz  :)
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
Ynt: Minicik sevgililerimize mektup
« Yanıtla #2 : 30 Ocak 2012, 13:38:03 »
bebıs bekleyen Ebru Abla,Mehtap, guzel Venus ve dıgerlerı  hadı bakalım sızler yazın :) begenı fılan denılıyor ama :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter