Papia sürpriz hediyeler kazandırmaya devam ediyor. Bugünden itibaren 40 Arkadaşınızın Papia Facebook sayfasını beğenmesini sağlayın, Papia sürpriz hediye paketini adresinize gönderelim!
Yarışmaya katılmak için;
1-Papia Facebook duvarına Adınızı-Soyadınızı yazmanız
2- Papia Facebook sayfasına üye olan 40 arkadaşınızın duvarda yer alan yorumunuzu beğenmesi yeterli olacaktır.
30 Ocak – 19 Şubat tarihleri arasında 40 arkadaşını ekleyen 5 kişiye sürpriz Papia hediye paketi verilecektir.
(Her üye bir kez katılabilir ve bir çekiliş hakkına sahiptir. İsimler titizlikle kontrol edilecek, aynı isimleri ekledikleri görülen yarışmacılar elenecektir.)
Kazananları bekleyen “Sürpriz Papia Hediye Paketi”nin içinde neler yok ki: Papia kağıt mendilden Bingo matik deterjana, Bingo sıvı bulaşık deterjanından Bingo yumuşatıcıya, Papia tuvalet kağıdından Molfix ıslak mendile kadar daha bir çok sürpriz hediye kazanacaksınız.
hem 40 kişi bulucaz hem de sadece 5 kişiye vericekler
40 kişiye beğendircemde bide çekilişe katılcam ölme eşşeğm ölme
katılmayıver armağan sende 1 yarışmaya

benim gibi katılma her yarışmaya o zaman
katılmayıver armağan sende 1 yarışmaya
benim gibi katılma her yarışmaya o zaman 
boyle cimri firmaları sevmiyorum arkadaş diğerleri 3-5 kişiye beğendir çekliş falan yok veriyolar
işlem zor...kolay olsa da dusunurdum 2 kere cunku Bıngo temızlemıyor bırıkıntı yapıyor...deterjanını da hıc sevmıyoruz...gerı kalan urunler ıyı ama...
ben şansımı deneyim bir nasılsa o kadar kişiden çıkar bir tane
ben şahsen inanmadım..önce katıldım sonra baktım bingo falan papia ile ne alakası var dedim sildim yorumumu sayfayı da beğenmekten vazgeçtim. resmi sitelerine baktığımda facebook ile alakalı bir durum göremedim ne paylaş butonu var ne de sayfa linkleri sanırım aldatıldık
40 kişi beğencekte çekilişe katılacaz ohoooo... Resim bile çok amatörce çekilmiş