Gönderen Konu: Hangi Winx Perisisin?  (Okunma sayısı 5655 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sahra2006

• Usta Kampanyacı
Ynt: Hangi Winx Perisisin?
« Yanıtla #10 : 28 Ocak 2012, 18:23:20 »
Bloom: Sizin karakteriniz Bloom. Sessiz sakin bir yaşamı seviyor ve bu şekilde yaşamaya özen gösteriyorsunuz. Sakin yaşantınızın en büyük keyfi hayalleriniz. Bir gün bütün hayallerinizin gerçekleşeceğine inanıyor ve o zamanı bekliyorsunuz. Romantik bir yapınız var, sevgilinizle evde romantik bir film izlerken pizza yemek sizin için mum ışığında yenen bir yemekten daha anlamlı. Gizemi seviyor, bilinmeyene ilgi duyuyor ve bu yönde kitaplar okumaktan hoşlanıyorsunuz. Arkadaşlarınızın sizden en büyük şikayeti dağınık oluşunuz. Onlar için odanızı toplu görmek neredeyse imkansız. Yine de sorumluluklarını bilen bir yapıdasınız. İşinize odaklanıyor ve işinizi yönetebiliyorsunuz. Arkadaşlarınız arasında lider konumdasınız. Bir grubu yönetecek liderlik yeteneklerine ve sorumluluklarına sahipsiniz. Bu konuda sıkıntılarınız da yok değil; sabırsız ve inatçı oluşunuz sizi biraz zorlasa da bu bile üstesinden gelemeyeceğiniz bir sorun değil. Siz tam bir lidersiniz.
işim çok benim her gün kalkıp seni yeniden seviyorum..

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #11 : 28 Ocak 2012, 20:30:40 »
Layla: Sizin karakteriniz Layla. Sabah kalkar kalkmaz yürüyüşe çıkan düzenli bir insansınız. Spor yapmak hayatınızın vazgeçilmezi. Çalan her müziğe uygun bir dans biliyor, bu hareketliliğinizle çevrenizdekileri kıskandırıyorsunuz. Seyahat etmekten, arkadaşlarınızla gezip eğlenmekten hoşlanıyorsunuz. Kolay kolay kimseye güvenemediğiniz için hemen arkadaş edinemiyorsunuz. Çabuk üzülüp kırıldığınız için arkadaşlarınızın hassas yapınıza özen göstermeleri gerekiyor. Aksi takdirde huzursuzluklarınıza katlanmaları gerekebilir, çünkü en büyük kusurunuz huzursuz oluşunuz. Hayatı hiçbir zaman küçümsemiyor, ciddiye alıyorsunuz. Planlarınız var ve bu planların gerçekleşmesi için elinizden geleni yapıyorsunuz. Kitap okumaktan ve film izlemekten hoşlanıyor özellikle de macera filmlerinden büyük keyif alıyorsunuz. Siz hareketli yapınızla, enerjinizle çevrenizde yıldız gibi parlıyorsunuz.
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı cerennur_1

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #12 : 28 Ocak 2012, 23:40:43 »
Flora: Sizin karakteriniz Flora. En sevdiğiniz renk yeşil. Doğanın tüm renklerine, tüm güzelliklerine aşıksınız. Çimlerin arasında çıplak ayakla dolaşmak, ormanda piknik yapmak sizin için en büyük keyif. Sevgilinizin sizi mutlu etmesi için elinde çiçekle gelmesi yeterli. Çiçek kokularından hoşlanıyor, çiçekleri odanızdan eksik etmiyorsunuz. Doğanın dinginliğini hissettiğiniz için sakin bir yapınız var. Arkadaşlarınız arasında olgun ve sorumluluk sahibi biri olarak biliniyorsunuz. Sorumluluk almaktan, arkadaşlarınızı uzun saatler dinlemekten çekinmiyorsunuz. Sıcakkanlı yapınızdan dolayı birçok arkadaşınız sırlarını sizinle paylaşmaya bayılıyor. Arkadaşlarınızı dikkatle dinliyor ve onları rahatlatacak yorumlarınızla hayatlarını kolaylaştırıyorsunuz. Yardımseverliğinizle ünlüsünüz. Yardıma ihtiyacı olan birini gördüğünüzde şartlarınız ne olursa olsun ona yardım etmekten kaçınmıyorsunuz. Romantik bir film izlerken bir yandan da pasta yemek günün yorgunluğunu üzerinden atmanıza yetiyor. Tek kusurunuz kendinize güveninizin az olması. Doğadan aldığınız güçle bunun da üstesinden gelebilirsiniz.

Çevrimdışı mavi_m_22

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #13 : 13 Şubat 2012, 16:03:38 »
Merhaba,

Forum Ankara Outlet Facebook sayfamızda bulunan "Hangi Winx Perisisin?" uygulamasına katılımınız neticesinde
"Winx Perileri Hediye Seti" kazandınız.

Ödülünüzü Forum Ankara Outlet Danışma noktasına başvurarak alabilirsiniz.

İlginiz için teşekkür ederiz... 

arkadaşlar bana böle bir mail gelmiş ama ben ankara da degilim ki nasıl alıcam ödülü :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin lütfen bana oy veririmisiniz:)

Çevrimdışı halehan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 13 Şubat 2012, 16:10:16 »
evet banada gelmiş aynı mail.bende ankarada değilim.istanbulda oturuyorum.ben aradım direk telden adresime gönderilmesini istedim.kabul ettiler.hediyede orjinal winx ürünleri pijama takımı tşört felan varmış içinde.öyle söylediler bana
kısmet te varsa gelir YEMEN den,kısmet te yoksa ne gelir elden.

Çevrimdışı mavi_m_22

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #15 : 13 Şubat 2012, 16:15:04 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
evet banada gelmiş aynı mail.bende ankarada değilim.istanbulda oturuyorum.ben aradım direk telden adresime gönderilmesini istedim.kabul ettiler.hediyede orjinal winx ürünleri pijama takımı tşört felan varmış içinde.öyle söylediler bana

rica etsem aradığın numarayı bana verebilirmisin bende arayayım bakalım ne diyecekler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin lütfen bana oy veririmisiniz:)

Çevrimdışı osecmu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 13 Şubat 2012, 16:16:27 »
Süper  bende katılmıştım ama bana mail falan gelmemiş  :(
Sen bir şey verdikçe dost görünen çok olur.Bir de sen iste gör hepsi birden yok olur..Mevlana

Çevrimdışı halehan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #17 : 13 Şubat 2012, 16:17:34 »
0530-2324267
evrim öztürk diye bir bayanın numarası zaten o ilgileniyormuş zannedersem
kısmet te varsa gelir YEMEN den,kısmet te yoksa ne gelir elden.

Çevrimdışı mavi_m_22

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #18 : 13 Şubat 2012, 16:19:33 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
0530-2324267
evrim öztürk diye bir bayanın numarası zaten o ilgileniyormuş zannedersem
teşekkürler  :-*

Çevrimdışı ecrinyaren

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #19 : 13 Şubat 2012, 16:20:37 »
Layla: Sizin karakteriniz Layla. Sabah kalkar kalkmaz yürüyüşe çıkan düzenli bir insansınız. Spor yapmak hayatınızın vazgeçilmezi. Çalan her müziğe uygun bir dans biliyor, bu hareketliliğinizle çevrenizdekileri kıskandırıyorsunuz. Seyahat etmekten, arkadaşlarınızla gezip eğlenmekten hoşlanıyorsunuz. Kolay kolay kimseye güvenemediğiniz için hemen arkadaş edinemiyorsunuz. Çabuk üzülüp kırıldığınız için arkadaşlarınızın hassas yapınıza özen göstermeleri gerekiyor. Aksi takdirde huzursuzluklarınıza katlanmaları gerekebilir, çünkü en büyük kusurunuz huzursuz oluşunuz. Hayatı hiçbir zaman küçümsemiyor, ciddiye alıyorsunuz. Planlarınız var ve bu planların gerçekleşmesi için elinizden geleni yapıyorsunuz. Kitap okumaktan ve film izlemekten hoşlanıyor özellikle de macera filmlerinden büyük keyif alıyorsunuz. Siz hareketli yapınızla, enerjinizle çevrenizde yıldız gibi parlıyorsunuz.