Gönderen Konu: sizin de basiniza benzer durum geldi mi  (Okunma sayısı 4664 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
Ynt: sizin de basiniza benzer durum geldi mi
« Yanıtla #40 : 01 Şubat 2012, 13:26:56 »
yurtiçine bayılıyorum. evde yoksam ertesi gün, yine yoksam daha ertesi gün getirirler, sığacak bişeyse posta kutuma bırakırlar. telefon açıp söylerler sonra. artık benim kimlik numaramı bile biliyorlar, kendileri doldurup bana haber veriyorlar sadece :D
mng den nefret ediyorum not bile bırakmadan geri yolluyorlar ne varsa.
aras biraz daha iyi.
bugüne kadar kaybolmadı hiçbi şeyim umarım da kaybolmaz :/
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #41 : 01 Şubat 2012, 14:17:59 »
ptt ile göndermiştim 1 den fazla ürünü aynı anda gönderimler karışmıştı başka insanlara gitmişti ürünler.ptt görevlisinin hatasıydı neyseki çözmüştük olayı ;D 3 gün gecikmeli aldılar ürünleri herkes  ;D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı dhande

• Usta Kampanyacı
  • bir varmış bir yokmuş!
« Yanıtla #42 : 01 Şubat 2012, 14:35:46 »
benimde hiçbir kargoyla sorunum olmadı şimdiye kadar yurtiçi benim içinde süper geçen çocuk 1 saat beklemiş beni ama burda yurtiçinin suçu :) telefon numaram değiştiği için eski numaram var onlarda ısrarla değiştirmiyorlar keyifleri bilir sonuçta beni tanıdıkları için gelen kargolarım geri gitmedi hiç
Bir umuttu yaşatan insanı aldım elime sazımı!! (:

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #43 : 01 Şubat 2012, 20:20:36 »
birde kargolar telefonları açmıyorlar onada gıcık oluyorum ben  :(
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.