0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenimkiler de geldi şimdi. araba şeklinde stres topu. çocuklarım bayıldı bayıldı, nasıl da sevinçle beni öpüp duruyorlar. haberleri yok stres topu olduğundan oyuncak kamyon sanıyorlar stres topu diye adresleri silecektim ama iyi ki silmemişim ben bile çok beğendimbenimkilerde bişey geldikçe kuduruyorlar kırıp döküyorlar hemen az önce karar almıştım size bidaha bişey vermiyceğim diye öyle güzel anlatmışsınki canım merakla beklemeye başladım bakalım kaç saatlik ömrü olacak bizde
benimkiler de geldi şimdi. araba şeklinde stres topu. çocuklarım bayıldı bayıldı, nasıl da sevinçle beni öpüp duruyorlar. haberleri yok stres topu olduğundan oyuncak kamyon sanıyorlar stres topu diye adresleri silecektim ama iyi ki silmemişim ben bile çok beğendim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenimkiler de geldi şimdi. araba şeklinde stres topu. çocuklarım bayıldı bayıldı, nasıl da sevinçle beni öpüp duruyorlar. haberleri yok stres topu olduğundan oyuncak kamyon sanıyorlar stres topu diye adresleri silecektim ama iyi ki silmemişim ben bile çok beğendimbenimkilerde bişey geldikçe kuduruyorlar kırıp döküyorlar hemen az önce karar almıştım size bidaha bişey vermiyceğim diye öyle güzel anlatmışsınki canım merakla beklemeye başladım bakalım kaç saatlik ömrü olacak bizde Ayşecim dikkat et dişlemesinler. küçük oğlum haşatını çıkardı tekerlekleri yırtılmaya başladı ve boyası soyulmaya başladı pahalı bir araba gelse bu kadar sevinmezlerdi heralde. hatta büyük oğlum kamyonuna mistik adını koydu valla bugün çok rahat ettim, bu kamyonlar çocuklarımı baya bir oyaladı bende streş mitreş kalmadı
benim kizlar yüzüne bakmadilar yaa :/