Creative Türkiye
Creative ile kablosuz yaşamla tanışıp, sürpriz hediyeleri kazanma şansı yakalayacağınız yepyeni yarışmalar Pazartesi gününden itibaren başlıyor !
Keyifli haftasonları dileriz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Bluetooth kulaklık, hoparlör ya da MP3 çalar mı almayı düşünüyorsunuz? O zaman bundan iyi bir zamanlama olamaz! Hemen Creative Bluetooth ürünlerinden birini alın, 27 Şubat Pazartesi başlayacak "Kablosuz Hayat Bana Güzel" yarışmamıza katılın ve rüya gibi bir tatil kazanma fırsatını yakalayın. Detayları paylaşacağız, takipte kalın
Yarışmamız yarın başlıyor! "Kablosuz Hayat Bana Güzel!" demek için Creative ürünlerinden birini almayı ertelemeyin. 27 Şubat - 4 Nisan tarihlerinde alacağınız Creative bluetooth ürünleri ile en güzel fotoğrafı çekin, paylaşın, muhteşem bir İtalya tatili ve Creative'den bir çok güzel hediye kazanın.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
iyide parantez içindeki nik ne oluyor kişiye özel başlıkmı açıyoruz artık
Konu: Büyük ödül Roma Gezisi
Creative Türkiye Facebook sayfasını beğen, Bugün itibariyle başlayacak olan kablosuz hayat bana güzel yarışmasına katıl, birbirinden güzel hediyeleri kazan !
Kazananlardan ;
-Birinci Roma seyahatini
-İkinci D 200 , WP 350, M 300 8 gb (3 ürün hediye )
-Üçüncü ise Mp3 Zen Style M-300 4 gb ( Mp3 çalar ) hediyelerini kazanacak.
Creative Türkiye facebook sayfasını beğen yarışmayla ilgili tüm detayları öğren !
facebook.com/CreativeTurkey