0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@ işaretini yapamıyorum formu doldururken?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingelirmi bilmem 2 kendime 1 de anneme yaptım olurmu olmazmı bakcaz artık mecbur olcak ya kim bakıcakki aynı adreslere sanki kendimi getiriyor ben yazdım biz aşiret gibiiz diye bir eve 4 gelir diye düşünmeykteyim gelmessede canı saolsun yurt içinden stres topu kazanmısım onlan oyalanırım
gelirmi bilmem 2 kendime 1 de anneme yaptım olurmu olmazmı bakcaz artık
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingelirmi bilmem 2 kendime 1 de anneme yaptım olurmu olmazmı bakcaz artık mecbur olcak ya kim bakıcakki aynı adreslere sanki kendimi getiriyor ben yazdım biz aşiret gibiiz diye bir eve 4 gelir diye düşünmeykteyim gelmessede canı saolsun yurt içinden stres topu kazanmısım onlan oyalanırımvermiolar arkadaşlar clear man de deaynı kural vardı ben 6 tane yaptım 1 tane geldi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingelirmi bilmem 2 kendime 1 de anneme yaptım olurmu olmazmı bakcaz artık mecbur olcak ya kim bakıcakki aynı adreslere sanki kendimi getiriyor ben yazdım biz aşiret gibiiz diye bir eve 4 gelir diye düşünmeykteyim gelmessede canı saolsun yurt içinden stres topu kazanmısım onlan oyalanırımvermiolar arkadaşlar clear man de deaynı kural vardı ben 6 tane yaptım 1 tane geldiClear'da 2 adet katılım yaptım 2 side elime ulaştı.Öyle birşey yok.Her zaman sadece söylenir.Adamların işi gücü yok bizim ip adreslerimizi mi kontrol edecekler.Bundan korkanlarda gider modemini resetler dinamik ip sini değiştirir.