Beyler, artık sözün bittiği yerdeyiz. Şimdi herkes sussun, fotoğraflar konuşsun! Gece eğlencenin fotoğraflarını 30 Ocak Pazartesi gününe kadar sayfamızda paylaş, çekiliş ile NIVEA FOR MEN Skin Energy Q10 Tıraş Jeli + Q10 Double Action Balsam seti kazanan 25 kişiden biri olma şansını yakala! Haydi, eğlencen de fotoğrafların da bol olsun.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
off yaaa ben accaktımm

tam konu aratıyordum sen acmıssın hııhh sana
yine soztenlik bir kampanya
googleda dolu foto var. oradan koyamıyozmu
Fotoğraf duvara nasıl kopyalanır bilemiyorum,bilen arkadaşlardan biri tarif ederse memnun olurum.
"Beyler, artık sözün bittiği yerdeyiz. Şimdi herkes sussun, fotoğraflar konuşsun!" dedik ve gece eğlencenin fotoğraflarını paylaşmanı istedik. Gördük ki herkes eğlencenin zirvesinde!
Çekiliş ile NIVEA FOR MEN Skin Energy Q10 Tıraş Jeli + Q10 Double Action Balsam seti Kazanan 25 kişi:
Yusuf Yıldız
Murat Mutlu
Yaşar Oruç
Demet Akyel Polat
Emre Yalçınkaya
Zekai Kara
Yücel Yasemin Çetiner
Ferhat Altan
Gökhan Erdem
Cansu Aksu
Genco Sarrazın
Halil Ersoy
Erçin Ergül
Cavit Kaplan
Alican Özil
Aykut Gülkıran
Akalın Onur
Hüsnü Yanmaz
Aydın Yürekli
Demir Coşar
Nefise Haspalalı
Samet Tokgöz
Ömer Atalay
Mirsad Ateş
Caner Çınar
"Beyler, artık sözün bittiği yerdeyiz. Şimdi herkes sussun, fotoğraflar konuşsun!" dedik ve gece eğlencenin fotoğraflarını paylaşmanı istedik. Gördük ki herkes eğlencenin zirvesinde! 
Çekiliş ile NIVEA FOR MEN Skin Energy Q10 Tıraş Jeli + Q10 Double Action Balsam seti Kazanan 25 kişi:
Yusuf Yıldız
Murat Mutlu
Yaşar Oruç
Demet Akyel Polat
Emre Yalçınkaya
Zekai Kara
Yücel Yasemin Çetiner
Ferhat Altan
Gökhan Erdem
Cansu Aksu
Genco Sarrazın
Halil Ersoy