0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bu arada i yiki adanada oturmuyorum.yaf ne kadar pahalı kiralar bana bir yıllık kira bedeliymiş gibi geldi fiyatlar Adana ve Mersin'de kiralık yıllıktır.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bu arada i yiki adanada oturmuyorum.yaf ne kadar pahalı kiralar bana bir yıllık kira bedeliymiş gibi geldi fiyatlar
bu arada i yiki adanada oturmuyorum.yaf ne kadar pahalı kiralar
O kadar emek verip cevabı burada paylaşan tüm arkadaşlarım, sağolun. İyi ki bu forum var, iyi ki hepimiz bu kadar yardımseveriz. İnşallah Allah herkesin gönlüne göre verir. Çok duygulandım şimdi nedense
Bu saat kacta sonlaniyor? Cevap veremiyıorm yahu ! :S
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bu arada i yiki adanada oturmuyorum.yaf ne kadar pahalı kiralar bana bir yıllık kira bedeliymiş gibi geldi fiyatlar Adana ve Mersin'de kiralık yıllıktır.aa bilmişim ama çok uçuk fiyatlardı zaten aylık olması saçma olurdu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bu arada i yiki adanada oturmuyorum.yaf ne kadar pahalı kiralar bana bir yıllık kira bedeliymiş gibi geldi fiyatlar Adana ve Mersin'de kiralık yıllıktır.aa bilmişim ama çok uçuk fiyatlardı zaten aylık olması saçma olurdu evet bildiniz ve adanadan süper lüx eşyalı bi daire kazandınız
bugünün linkiLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin