Gönderen Konu: Mercedes-Benz Yıldız Ormanı-Bugün Doğa İçin Bir İyilik Yapın....  (Okunma sayısı 1503 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı OTELCi

• Usta Kampanyacı
  • ''Use, what you have ; Do, what you can"
Sevgili Arkadaşlar;

Mercedes Benz Türk A.ş yaşadığım şehir olan Aksarayda  sosyal bir sorumluluk kampanyası başlatmış.Aksarayda Fabrikaları olduğu için, her yıl olduğu gibi bu yılda bir sosyal sorumluluk projesi hazırlamışlar ve Facebook ve Twitter üzerinden  Mercedes-Benz Yıldız Ormanı adı altında bir kampanya yapmışlar... Mercedes-Benz Yıldız Ormanı'nda her 5 kişinin katılımıyla 1 fidan dikimi yapılıyor. Siz de katıl, Nisan ayında, Aksaray'da hayat bulacak Yıldız Ormanı'nda sizinde de bir ağacınız olsun.

BUGÜN DOĞA İÇİN BİR İYİLİK YAPIN!
Mercedes-Benz Yıldız Ormanı'nda sizlerin de katkıları ile 10.000 ağaç Anadolunun ortasında AKSARAY da hayat buluyor. Yıldız Ormanı'na hemen katılın, siz de bir ağaca hayat verin!

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

“Bir Müslüman bir ağaç diker veya bir bitki ederse, ondan kuş, insan veya hayvan yediğinde bu onun için sadaka olur”
(Müslim, Müsakat 10)

“Yedi şey vardır ki, kişi kabirde bile olsa, onlardan sevap devamlı surette kendisine ulaşır: Öğretilen ilim, halkın istifadesi için akıtılan su, dikilen ağaç, inşa edilen mescid, okunmak üzere bağışlanan Kur’an ve iyi terbiye edilmiş evlad.” ( El münavi:F. Kadir:4-87)

“Kıyamet kopmaya başladığında birinizin elinde bir ağaç fidanı bulunsa, kıyamet kopmadan onu dikmeye gücü yeterse hemen diksin”
(Ahmet b Hanbel, 3/91)

İlgi ve Alakanız için Şimdiden teşekkürler...Dünyada dikİli bir ağacın yok dedirtmemek için; gelin bir fidanda siz dikin dostlar...

Çevrimdışı OTELCi

• Usta Kampanyacı
  • ''Use, what you have ; Do, what you can"
konuya biraz daha ilgili olsak fena olmaz arkadaşlar... herşey ödül kazanmak değil... benim de bi çıkarım yok ama paylaştım... yinede siz bilirsiniz...

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
ben katıldım
kesinlikle haklısınız
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
61.ağaç benim :)
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı Ruhpastasi

• Usta Kampanyacı
61.ağaç benim :)

61. agacın dikilmesine yardımda bulunmuşum. :P ;D

Çevrimdışı cembik

• Usta Kampanyacı
  • yaşadığının farkında mısın?
62. ağacın dikimine katkıda bulunmuşum  ::)

Çevrimdışı gizgizar

• Usta Kampanyacı
katıldım ben de.. :)

Çevrimdışı ozlem32

• Usta Kampanyacı
katıldım

Çevrimdışı mehpare01

• Usta Kampanyacı
Yıldız Ormanı uygulamasına katılarak
62. ağacın dikimine katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederiz!
 dikili bir ağacım oldu  :)
olduğu kadar olmadığı kader..

Çevrimdışı cico23

• Deneyimli Kampanyacı
  • geri geldim :D
62. ağaç  :D