Gönderen Konu: Fotoğraf yarışması Sizde katılın Hediyeler kazanın (bitenekadar)  (Okunma sayısı 3335 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı numberone2000

• Usta Kampanyacı

1-Yarışmanın Konusu ve Amacı:
 Konu : Bitenekadar / Serbest Fotoğraf Yarışması
 Amaç: Fotoğraf paylaşım ve üretimini teşvik etmek.
 Yarışmayı; Bitenekadar.com düzenlemektedir.

2- Genel Katılım Koşulları:
 Yarışma tüm katılımcılara açıktır.
 Yarışmaya, Bitenekadar .com yönetimi , çalışanları ve birinci dereceden yakınları hariç şartnameyi kabul eden herkes katılabilecektir.
 Gönderilen fotoğraflar, genel ahlak kurallarına aykırı olmayacak ve hiçbir şekilde direk kişi ya da kurumları rencide etmeyecektir. Bu tür fotoğraflar haber verilmeksizin değerlendirme dışı bırakılacaktır.
 Yarışmaya katılanlar, fotoğrafların kendilerine ait olduğunu beyan ve taahhüt etmiş sayılacaklardır.
 Fotoğraflarda bulunan canlı ya da cansız objeler ile ilgili her türlü telif, izin hakları fotoğrafı çeken ya da gönderen kişiye aittir. Bu konuda gelişebilecek herhangi bir durumun sorumluluğunu Bitenekadar.com kabul etmez.
 Bitenekadar.com, yarışmaya gönderilen eserlerin içeriği ile ilgili hiçbir hukuki sorumluluk kabul etmemektedir.
 Yarışmaya katılan fotoğrafların Bitenekadar.com web sitelerinde yayınlanabilir.
 Kurallara uymayan, fakat değerlendirmeye alınmış hatta ödül kazanmış olan fotoğrafların derece ve ödülleri geçersiz sayılacak ve verilen ödüller geri alınacaktır.

3- Katılım:
 Katılımcı her kişi JPG/JPEG veya GIF formatında çektiği fotoğrafı Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine yollayacaktır.
 Katılımcı, sadece 1 fotoğraf ile katılabilir.
 Fotoğraflar gönderilirken ad-soyad ve facebook hesabınızda kullandığınız e-posta adresini bildirmeniz gerekmektedir.

4- Seçici Kurul:
Ön değerlendirme Bitenekadar.com yönetimi tarafınca yapılacak ve uygun bulunan fotoğraflar Bitenekadar.com facebook sayfaları (Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin) üzerinde yayınlanacaktır.
 Asıl oylama Facebook sayfasından genel Facebook takipçileri tarafınca yapılacaktır.

5- Yarışma süreci
 31.01.2012 saat 12:00 tarihine kadar Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine yollanan fotoğraflar 01.02.2012 tarihinde Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin facebook sayfasında yayınlanacak ve 08.02.2012 tarihine kadar oylamaya sunulacaktır. En çok beğenilen ilk 3 fotoğraf katılımcılarına ödül verilecektir.
 Sonuçlar 09.02.2012 de facebook sayfamızda ilan edilecektir.

6- Ödül:
En Çok Beğenilen İlk Fotoğraf Ödülü :
Nokia C5-03 Cep Telefonu (Nokia Özellikleri)
En Çok Beğenilen İkinci Fotoğraf Ödülü :
1 Million Paco Rabanne 100 ML Erkek Parfüm + 150 ML Deodorant veya
 Paco Rabanne Lady Million 80 ML Bayan Parfüm + 100ML Vücut Losyonu
En Çok Beğenilen Üçüncü Fotoğraf Ödülü :
Bitenekadar.com Hediye Çeki (100 TL Hediye çeki)

Yarışmaya katılan tüm katılımcılar bu şartnamedeki bütün şartları kabul etmiş sayılır.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 25 Ocak 2012, 15:36:54 Gönderen: numberone2000 »
Bölüşürsek tok oluruz, Bölünürsek yok oluruz.

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
Ben katıldım bu yarışmada destek istemeyi düşünüyorum umarım kabul edilir.
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
yine beğenili :( ne sanıyorlarsa beğenili olunca sayfalarını duyan duymayan herkesin akın ettiğini mi sanıyorlar acaba  ;D
izgim

Çevrimdışı yigitx

• Usta Kampanyacı

bende katıldım , az öncede mail e baktım , cevap yazmışlar,  bize ulaştı bilgileriniz diye,

Thoughts become things... choose the good ones

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
ya ilkem sen katıl işte benim olmadığım yarışmalara kazanma şansın artar  ;D makine yok bende bu fırsatı iyi değerlendir  ;D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
bu sefer bana destek olun ben sizleri hiç es geçmedim:)
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı jloveangel

• Acemi Kampanyacı
  • **
yarışma bitti mi acaba ?

Çevrimdışı yigitx

• Usta Kampanyacı
yarışma bitti mi acaba ?
yok daha başlamadı. resimleri gönderdik, oylamay açılacak...

Çevrimdışı _emin

• Usta Kampanyacı
katılım sona erdi herkese başarılar ve oylarınıza talibim :)
Toplumsal Değerlerimiz İçerisinde Yaşamaya Çalışıyorum Ama Yaşayamıyorum

Çevrimdışı yigitx

• Usta Kampanyacı
katılım sona erdi herkese başarılar ve oylarınıza talibim :)

birbirimize destek oluruz.!!!! :D