Gönderen Konu: Avon İndirimli Ürünler  (Okunma sayısı 729 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cerennur_1

• Yeni Kampanyacı
  • *
Avon İndirimli Ürünler
« : 24 Ocak 2012, 13:36:42 »
Öncelikle hepinize hoş geldiniz demek istiyorum sevgili üyelerimiz!! Yepyeni bir yarışmayla karşınızdayız.Hepinize bol şans diliyorum. :)

YARIŞMA KURALLARI: Yarışmamıza katılıp ödül kazanma şansına sahip olmak isteyen arkadaşlar ;

Bu yarışma görselinin altına yorum yazıp yorumlarını en az 25 kişiye beğendirecekler.

Yalnız yorumlar ile birlikte sayfa da beğenilecek.Bu en kati kurallarımızdan biridir.Yarışma sonunda yorum ve sayfa beğenileri kontrol edilecek.Kuralı ihlal etmiş üyelerimizin maalesef sayfa dışı yorum beğenileri sayılmayacaktır.

Yarışma görselimizi ve sayfamızı duvarınızda 'Herkese Açık' şekilde paylaşmanız gerekiyor.

Her 25 beğeni 1 çekiliş hakkıdır.

Lütfen yorumlarınızı görsele tıklayıp daha sonra yapın.Aksi takdirde sayfada paylaşım yaptığımızda maalesef yorumlarınız aşağıda kalıyor.

ÖDÜLLER: Yarışmamızda toplam 2 kişiye hediye verilecektir.En çok beğeni toplayan bir kişi ve bir de çekilişle belirlenecek bir kişiye parfüm hediye edilecektir.Hediyelerin kargo ücreti tarafımızdan karşılanacaktır.

Çekiliş Talihlimize Verilecek Parfüm: Simply Because For Her EDT

En Çok Beğeni Toplayan Yarışmacımız: Wish Of Love EDT

Hepinize Tekrardan Bol Şans Diliyorum :)

Size adreslerini vereyim:
Avon İndirimli Ürünler Sayfası Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

resmin adresi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

BOL ŞANS

Çevrimdışı cerennur_1

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: Avon İndirimli Ürünler
« Yanıtla #1 : 24 Ocak 2012, 17:56:04 »
böyle bir konu açıldı mı acaba???? ::)