ben genelde bez almak ıcın kullanıyorum 8 tl ıle 10 tl arasında odeme yapıp almak daha karlı gelyor bana hem eve gelmesı hemde normalde 24 tlye satılan bezı almak benım ıcın cok uygun
geçen hafta 19.90 a çift kişilik nevr. tak. vardı 1 tane kalmıştı sepetime ekle dedim.. malum 20 tl olması için bişey daha almak lazım dedim ıslak mendil alayım, kidse girdim meğerse kidse girince sepet boşalıyormuş

baktım sepette bişi yok tekrar döndüm alayım diye başkası eklemiş sepete.. nasıl üzüldüm ağlıcaktım nerdeyse

ama acısnı çıkarcam bunun
arkadaşla 20tlyi tamamlamam için alışverişi nerden yapabilirim bu limangodan linkini verin lütfen.
arkadaşla 20tlyi tamamlamam için alışverişi nerden yapabilirim bu limangodan linkini verin lütfen.
Ne alacağına bağlı bir sürü marka var limangoda
bu limango artık güzel kanpanyalar yapmıyor
arkadaşlar kargo ücretini hala çekten düşmüyor off ben bu limangodan ne zaman alışveriş yapabilirim.
arkadaşlar kargo ücretini hala çekten düşmüyor off ben bu limangodan ne zaman alışveriş yapabilirim.
oo zor bıraz lımango kolay kolay artık kargo ucretını dusmez
hiç kargo ücretini düştümü ki limango
hiç kargo ücretini düştümü ki limango
evet dustu ıste ondan sonrada bıdaha tovbe ettı lımango kargo ucretı dusurmeye
Zamanında kargo ücretini çekten ödeyebiliyorduk