D U Y U R U
EV TATALARI Sevgililer günü özel hediye kampanyasına katılacak kişilerin gereken 3 şartı tam olarak yerine getirmeleri gerekmektedir. Eksik yerine getiren kişiler malesef çekilişe dahil edilemeyecektir.
Kimseye haksızlık olmaması açısından gösterdiğim bu hassasiyeti anlayacağınızı umuyor, herkese bol şans diliyorum...

GEREKEN 3 ŞART :
1- EV TATLARI facebook sayfasını beğenmeniz (beğendiyseniz ikinci şarta geçebilirsiniz)
2- EV TATLARI ürünlerinden en beğendiğiniz bir fotoğrafı kendi facebook sayfanızda yayınlamanız, fotoğrafı yayınlarken EV TATLARInın bu kampanyasından bahsetmeniz
3- İlk iki şartı yerine getirdiğinizde EV TATLARI facebook sayfasında yayınlanan kampanya fotoğrafının altına yorum bırakmanız.
YAPILAN KONTROL SONUCU ŞARTLARI TAM OLARAK YERİNE GETİREN KİŞİLER ARASINDAN YAPILAN ÇEKİLİŞLE BİRİNCİ BELİRLENECEKTİR.
KOLAYLIKLAR DİLİYORUM... İYİ ŞANSLAR...

Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
bende katıldım, hayırlısı ama ne zaman kampanya bitecek o belli mi?
şartlar tamam hadi hayırlısı olsun bakalım
EV TATLARI SEVGİLİLER GÜNÜ KAMPANYASININ KAZANAN TALİHLİSİ BELLİ OLDU...
RANDOM.ORG İLE YAPTIĞIM ÇEKİLİŞ SONUCU KAZANAN KİŞİ...
KUŞADASINDAN...
TUBA YETİŞTİRİCİ ÇAYLAK
Tuba hanım, 24 saat içinde iletişime geçmediğiniz takdirde yedek talihli kişi devreye girecektir. Biran önce iletişim bilgilerinizi bekliyorum...

Katılan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. Yeni kampanyalarda görüşmek üzere herkese sevgiler...