Gönderen Konu: Elektrik Faturanız Ne Kadar Geldi?  (Okunma sayısı 16574 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nil1299

• Usta Kampanyacı
Ynt: Elektrik Faturanız Ne Kadar Geldi?
« Yanıtla #80 : 21 Ocak 2012, 01:02:59 »
bide ben yazim normalde yazın 60 civarı gelirdi
en son fatura 180 oldu
ufoyla ısınıyoruz elektirikli şofben kullanıyoruz arada tost makinası çalışır ütü olayımız yok fırınla pek işim olmaz
masa üstü pc ve  netebook butun gun ve gece açık sabaha kadar bi ışık açık bulaşık makinası ve çamaşır makinası ful geceleri gün aşırı çalışır
ayrıca ufo  hariç digerlerini gece 10 dan sonra akıllı saatimize uyarız ona göre çalıştırırız
ama bu ay ufo tavan yaptı haliyle faturada bayagı bi tavan yapar

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #81 : 21 Ocak 2012, 02:04:24 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
balca ; biz çocuk uyusun diye gecenin bi yarıları arabayla şehir turu çok atmışızdır  , bir de tam uyudu dersin eve gelirsin daha apartman kapısına gelir gelmez uyanmaz mı işte o an cinnet anıdır bir annenin :)

çocuk olunca gerçekten herşeyde tüketim had safhada oluyor her gün kaç posta çamaşır yıkanıyor kurutuluyor haddi hesabı  saymakla bitmez  , çocuk kusar ,ortalığı pisletir yeri gelir ayda 2 kez halı yıkama makinası açılır yada yıkamaya verilir.  vs saymakla bitmez valla  :)
ben cokkk bılırım kuzıs yuzunden gece 2 de araba kullandıgımı...arkada annem yanda babam aglayan bır kız...gece sarhosu olur cevırmesı olur polıs bıle normal olmaz:ehlıyet ruhsat,buyrun,buyurduk sende buyur hatta evıne gıt dıyenlerı...elındekı cıpslerı halıya surmelerı...gecenın 1 ınden sabahın 5 ıne kadar acık ısıkta kapının koluyla pencerenın kolunu ıple bırlestırıp salıncak kurmaları...oglenn vaktınden gece vaktıne kadar bınbır corba ve makarna yapmaları...sızlerı coooook ıyı anlıyorum...:D:D hemde coook
sanırım evlenince çocuk istemeyeceksin sen :))çok yormuşlar seni yaa
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı banucuk

• Deneyimli Kampanyacı
  • Aşkımsınnnnn
« Yanıtla #82 : 21 Ocak 2012, 02:16:03 »
bana zaten her ay 100 tl civarı geliyor elektrik fatuası ama bunları okuyunca korktum walla yeni gelecek fatura için :-X :-X

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #83 : 21 Ocak 2012, 16:45:11 »
balca ; biz çocuk uyusun diye gecenin bi yarıları arabayla şehir turu çok atmışızdır  , bir de tam uyudu dersin eve gelirsin daha apartman kapısına gelir gelmez uyanmaz mı işte o an cinnet anıdır bir annenin :)

çocuk olunca gerçekten herşeyde tüketim had safhada oluyor her gün kaç posta çamaşır yıkanıyor kurutuluyor haddi hesabı  saymakla bitmez  , çocuk kusar ,ortalığı pisletir yeri gelir ayda 2 kez halı yıkama makinası açılır yada yıkamaya verilir.  vs saymakla bitmez valla  :)
ben cokkk bılırım kuzıs yuzunden gece 2 de araba kullandıgımı...arkada annem yanda babam aglayan bır kız...gece sarhosu olur cevırmesı olur polıs bıle normal olmaz:ehlıyet ruhsat,buyrun,buyurduk sende buyur hatta evıne gıt dıyenlerı...elındekı cıpslerı halıya surmelerı...gecenın 1 ınden sabahın 5 ıne kadar acık ısıkta kapının koluyla pencerenın kolunu ıple bırlestırıp salıncak kurmaları...oglenn vaktınden gece vaktıne kadar bınbır corba ve makarna yapmaları...sızlerı coooook ıyı anlıyorum...:D:D hemde coook
sanırım evlenince çocuk istemeyeceksin sen :))çok yormuşlar seni yaa
abla halam cocuk cerrahı...11 saat calıstıgı oluyor enıstenın kendıne hayrı yok o da mufettıs oldugundan Turkıye gezer...bızım ufaklıgın abısını dıger akrabalara zeyno bıze :) onun ıcın cok ıyı bılırım herseyı ::) abla daha var yaw ısterız bır gun :P ama bu faturaları gorunce oncelıkle insanın iyi işi olmalı...baksana elektırıge 100,suya 70,dogalgaza ver 300...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı deliefe06

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #84 : 21 Ocak 2012, 16:55:59 »
bana da ortalama standart elektrik faturası 45-52 civarı geliyor hemde 2 tv 1 fırın 1 elektrikli şohben+kombi buzdolabı çamaşır ve bulaşık mak ütü lambalar hergün çalışıyor a sınıfı olursa elektrik fazla harcamıyor ben öyleyim su deseniz 13-21 arası geliyor doğalgaz da 150 kışın

Çevrimdışı OTELCi

• Usta Kampanyacı
  • ''Use, what you have ; Do, what you can"
« Yanıtla #85 : 21 Ocak 2012, 21:17:37 »
55-70 arası gelirdi bu ay çoşmuş bende anlamadım 92 tl geldi.. 92 tl ye değilde havadan verdiğim 40 lira vergiye yanıyom hep...:(((

Çevrimdışı bhyardim

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • İstediğiniz şey siz onu unuttuğunuzda gerçekleşir
« Yanıtla #86 : 21 Ocak 2012, 21:24:55 »
Kaçak farkını yansıtmıyolar artık direk bindirim yapmışlar bizede 100 tl den aşağı gelmiyor...
:)

Çevrimdışı kreval

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #87 : 21 Ocak 2012, 21:29:06 »
sayfaları okudukça korkmaya başladım Geçen ay 50 tl gelmişti  :o ??? :o ???
Öfke gelir,göz kızarır. Öfke gider,yüz kızarır...

Çevrimdışı aktas533

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #88 : 21 Ocak 2012, 21:41:00 »
normalde 50 - 70 arası gelirdi. bu ay 115  :o
Erkek devlettir; yönetir, korur, sahip çıkar.. Kadın millettir; devleti yalnızca "o" ayakta tutar.

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #89 : 21 Ocak 2012, 21:44:48 »
Geçen ay her zamankinden fazla geldi sonra eşimle acaba tasarrufsuzmu davrandık diye hayıflanmıştık.
oysa oğlum bile düğmeleri açık bırakmıyor.
Fırında birşey pişirmemeye gayret edeceğiz desene.