0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbalca ; biz çocuk uyusun diye gecenin bi yarıları arabayla şehir turu çok atmışızdır , bir de tam uyudu dersin eve gelirsin daha apartman kapısına gelir gelmez uyanmaz mı işte o an cinnet anıdır bir annenin çocuk olunca gerçekten herşeyde tüketim had safhada oluyor her gün kaç posta çamaşır yıkanıyor kurutuluyor haddi hesabı saymakla bitmez , çocuk kusar ,ortalığı pisletir yeri gelir ayda 2 kez halı yıkama makinası açılır yada yıkamaya verilir. vs saymakla bitmez valla ben cokkk bılırım kuzıs yuzunden gece 2 de araba kullandıgımı...arkada annem yanda babam aglayan bır kız...gece sarhosu olur cevırmesı olur polıs bıle normal olmaz:ehlıyet ruhsat,buyrun,buyurduk sende buyur hatta evıne gıt dıyenlerı...elındekı cıpslerı halıya surmelerı...gecenın 1 ınden sabahın 5 ıne kadar acık ısıkta kapının koluyla pencerenın kolunu ıple bırlestırıp salıncak kurmaları...oglenn vaktınden gece vaktıne kadar bınbır corba ve makarna yapmaları...sızlerı coooook ıyı anlıyorum...:D hemde coook
balca ; biz çocuk uyusun diye gecenin bi yarıları arabayla şehir turu çok atmışızdır , bir de tam uyudu dersin eve gelirsin daha apartman kapısına gelir gelmez uyanmaz mı işte o an cinnet anıdır bir annenin çocuk olunca gerçekten herşeyde tüketim had safhada oluyor her gün kaç posta çamaşır yıkanıyor kurutuluyor haddi hesabı saymakla bitmez , çocuk kusar ,ortalığı pisletir yeri gelir ayda 2 kez halı yıkama makinası açılır yada yıkamaya verilir. vs saymakla bitmez valla
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbalca ; biz çocuk uyusun diye gecenin bi yarıları arabayla şehir turu çok atmışızdır , bir de tam uyudu dersin eve gelirsin daha apartman kapısına gelir gelmez uyanmaz mı işte o an cinnet anıdır bir annenin çocuk olunca gerçekten herşeyde tüketim had safhada oluyor her gün kaç posta çamaşır yıkanıyor kurutuluyor haddi hesabı saymakla bitmez , çocuk kusar ,ortalığı pisletir yeri gelir ayda 2 kez halı yıkama makinası açılır yada yıkamaya verilir. vs saymakla bitmez valla ben cokkk bılırım kuzıs yuzunden gece 2 de araba kullandıgımı...arkada annem yanda babam aglayan bır kız...gece sarhosu olur cevırmesı olur polıs bıle normal olmaz:ehlıyet ruhsat,buyrun,buyurduk sende buyur hatta evıne gıt dıyenlerı...elındekı cıpslerı halıya surmelerı...gecenın 1 ınden sabahın 5 ıne kadar acık ısıkta kapının koluyla pencerenın kolunu ıple bırlestırıp salıncak kurmaları...oglenn vaktınden gece vaktıne kadar bınbır corba ve makarna yapmaları...sızlerı coooook ıyı anlıyorum...:D hemde coooksanırım evlenince çocuk istemeyeceksin sen çok yormuşlar seni yaa