demin gelmiş geçen ay 80 di bu ay 160 gelmiş bi yanlışlıkmı var acaba babam şok oldu

sizin ne kadar geldi acaba bide 20 tl kayıp kaçak kesmşler onların hatasını biz mi ödemek zorundayız bide artık o kesilmiyecek denilmişti
bakın harcadığımız 77 tl 84 tl si ıvır zıvır vergi kaçak bilmem ne
Kesilmeyecek denmedi faturaya yansımayacak dendi.Kesilecek yani.
bana 60 lira geliyor
tasarruflu kullanıyorum ama armağan sen naptın 160 lira
bana 60 lira geliyor
tasarruflu kullanıyorum ama armağan sen naptın 160 lira 
yaw geçen aydan farklı hiç bişey yapmadık nasıl 2 katına çıkıyor anlamıyorum tüketici haklarına mı şikayet etsek
millet bedavadan ısınıyo aydınlanıyo faturası sana bana çıkıyor.. bize 100 TL den aşağı hiç gelmiyor zaten fatura.. Kaçak elektriğin bedelini de ödüyorum ve diyorum ki öbür dünyada mumu bile bulamasınlar inşallah
armağan sabahlara kadar pc başında ondan

birde kışın normal elektrikler genelde fazla gelir
demin gelmiş geçen ay 80 di bu ay 160 gelmiş bi yanlışlıkmı var acaba babam şok oldu
sizin ne kadar geldi acaba bide 20 tl kayıp kaçak kesmşler onların hatasını biz mi ödemek zorundayız bide artık o kesilmiyecek denilmişti
137.5 geldi,klimalar çalışıyor,
Yalnız kayıp kaçak konusunu mahkemeye taşıyanlar oldu ve kazandılar,siz faturalarınızı inceleyin ve kayıp kaçak kesintisi olan faturalarınızla Gülükte tüketici derneğine başvurmalısınız,
Bugün bana söylediler araştırıp hakkımızı arayalım,duyduğuma göre kayıp kaçak kesintileri iade alınıyormuş.
Tüm forum arkadaşlarının bilgilerine...
armağan sabahlara kadar pc başında ondan
birde kışın normal elektrikler genelde fazla gelir
yaw yok masaüstü bile değil notebooktan olurmu hiç o kadar bide geçen ayda kıştı o zaman 80 geliyorda şimdi nasıl 160 geliyor
çamaşır bulaşık ütütyü vs. gece 10 dan sonra yapın çok farkediyor;)