[/quote]
Daha önce bi lensi mahfettim kazanmıştım ama kullanmakta çok zorlandım sonra bozuldu
Şimdi bi lensim var ama solüsyonum yoktu (takasta düşünüyodumda genelde lensle birlikte takas edince iyi oluyo )
Belki de kullanırım bilmiyorum kararsızım

[/quote] yakısır kullan kuzuuu
Daha önce bi lensi mahfettim kazanmıştım ama kullanmakta çok zorlandım sonra bozuldu
Şimdi bi lensim var ama solüsyonum yoktu (takasta düşünüyodumda genelde lensle birlikte takas edince iyi oluyo )
Belki de kullanırım bilmiyorum kararsızım

[/quote] yakısır kullan kuzuuu

[/quote]
Takmakta sıkıntı çekmesem hiç tereddüt etmicem de beceriksizmiyim neyimmm
Çok değerli takipçilerimiz, sol menüde yer alan "Promosyon" kampanyamız süresince, "Promosyon" uygulamasını kullanıp, formu dolduran her 9 kişi %25 Bausch + Lomb indirim çeki, her 10. kişiye ise lens solüsyonu hediye ediyoruz. Sayfamıza ve kampanyamıza gösterdiğiniz yoğun ilgiye çok teşekkür ederiz.
Çok değerli Bausch + Lomb Türkiye takipçilerimiz, solda yer alan "Promosyon" menümüzden kazandığınız "Lens Solüsyonu" hediyelerinizi her hafta, haftada bir kez, bize ulaştırdığınız adreslere yolluyoruz. Bu arada adres bilgilerini değiştirmek isteyen takipçilerimiz, yeni adreslerini, Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin e-posta adresinden, katılım bilgileri ile birlikte, bize ulaştırabilirler.
bende 4 5 tane %25 1 tane solüsyon kazandım.. indirimle de lens alıcam
bu arada geçen yıl ben buradan(b&L) 5 tane renkli numaralı lens kazanmıştım 
süpermiş ya keşke şimdiki kampanyalarında da lens verselermiş 
keşke lens verselerdi bence de..zamanları doluyor..