0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYencek içilcek bişey mi bu ona göre sömürü operasyonu balşatıcam .içersen kafa yapıyormuş
Yencek içilcek bişey mi bu ona göre sömürü operasyonu balşatıcam .
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYencek içilcek bişey mi bu ona göre sömürü operasyonu balşatıcam .lensiniz yoksa sömürmeyin vallahi konuyu ben açtım duyurdum şansıma sadece bi tanecik çıktı solüsyonum da bitmek üzere zatiii
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYencek içilcek bişey mi bu ona göre sömürü operasyonu balşatıcam .içersen kafa yapıyormuşbıo bey armagan işe yaramaz dıye sömurmedı sız sömurun onun yerıne...bılıyorum o sımdı oturamıyordur koltuguna ama surelı dıye almaz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYencek içilcek bişey mi bu ona göre sömürü operasyonu balşatıcam .lensiniz yoksa sömürmeyin vallahi konuyu ben açtım duyurdum şansıma sadece bi tanecik çıktı solüsyonum da bitmek üzere zatiiiohoooo zaten 300 ml veriyorlar bio sen bi su bidonu al da doldurtturuver bari Valla ürünün adı Biotrue ,, 70 lik rakı şişesini dolduracak kadar almazsam ayıp olur..
hemen şikayet ederim ha bio onar yirmişer alıyo yolunu bulmuş derim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYencek içilcek bişey mi bu ona göre sömürü operasyonu balşatıcam .lensiniz yoksa sömürmeyin vallahi konuyu ben açtım duyurdum şansıma sadece bi tanecik çıktı solüsyonum da bitmek üzere zatiiiValla ürünün adı Biotrue ,, 70 lik rakı şişesini dolduracak kadar almazsam ayıp olur..