@cloves death note a başladın mı?
bence bir an önce izle 
anime dizisi bana göre değil sevmedim seyretmem bunu zaten imbd ve tavsiye ye göre indirmiştim aslında tutulan bir dizi sanırım.
2 bölüm ALCATRAZ seyrettim tam oturmayan birşeyler var ama gizemli olması kendini seyredilesi kılıyor şimdilik.
GRİMM 2011 var grimm kardeşleri anlatıyor sanırım birde ona bakacağım tabi indirilecek dosya barıdındırma servisi bulabilirsem.
Bu arada amerikanın sopa yasa tasarısı tüm dünyayı etkileyecek galiba megaupload kapatıldı sahibine helikopterle baskın yapıldı adamın sektöre 500 milyon dolar zarar ettirdiği söyleniyor (bence daha fazla)
diğer paçası tutuşan dosya barındırıcılar telif hakkından dolayı dosyaları siliyorlar fileserve.com bir gecede boşaltmış, wupload.com'un ekürisi filesonic.com telif haklarını ihlal eden dosyaları sildi ve tüm paylaşım fonksiyonlarını iptal etti.
bizim ve avrupanın forum sitelerinin upload dosyalarıda gitti ortalama bir forumun dizi paylaşımı 5-10 TB bu arşiv gitti yani.Herhangi bir dosya barındırma sağlayıcısını kullanan varsa yada alacak varsa premium hesap almasın beklesin bence çünkü amerika kökenliler batmaya çok yakın.
rus kökenlilier de ise problem yok ve onlara gün doğdu letitbit.net ve turbobit.net