bugn bana mail gelmiss
Sevgili Transformers Hayranı,
Süper Can sayfasındaki “Maskeli Kahramanlar” yarışmamıza katılan ve kazanan yarışmacılardan biri de sen oldun! Seni tebrik ederiz.
Ödülün olan 1 adet Transformers Maske’yi sana gönderebilmemiz için açık adres ve telefon bilgine ihtiyacımız var. Mesai saatleri içinde kargonun teslim edilebileceği bir adres vermeni rica ediyoruz. Telefon numaranı da mailine yazmayı sakın unutma.
Adres ve telefon bilgilerini bu maili cevaplayarak bize yollarsan hediyeni en kısa zamanda adresine göndereceğiz.
Sevgiler
Transformers Türkiye Ekibi
banada dün mail gelmiş ponyden ve burdan
banada dün mail gelmiş ponyden ve burdan
aynen..pony de göndermiş bu da..
bugn bana mail gelmiss
Sevgili Transformers Hayranı,
Süper Can sayfasındaki “Maskeli Kahramanlar” yarışmamıza katılan ve kazanan yarışmacılardan biri de sen oldun! Seni tebrik ederiz.
Ödülün olan 1 adet Transformers Maske’yi sana gönderebilmemiz için açık adres ve telefon bilgine ihtiyacımız var. Mesai saatleri içinde kargonun teslim edilebileceği bir adres vermeni rica ediyoruz. Telefon numaranı da mailine yazmayı sakın unutma.
Adres ve telefon bilgilerini bu maili cevaplayarak bize yollarsan hediyeni en kısa zamanda adresine göndereceğiz.
Sevgiler
Transformers Türkiye Ekibi
Merhaba
mail hangi adresten gelmiş acaba?
bunun yarışmasınn linki nerede?
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin hasbrodan geldi mail...
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin bu sayfanın taa ne zaman yaptığı eski bir yarışmaydı ama kazananlara bir türlü gönderim yapılmadı.daha yeni bilgi mailleri geliyor
umarım yollarlar artık
bana simdi geldi dağıtıma baslanmıs herkese gelir yavas yavas bekleyin
aras kargo ile az evvel geldi
benimde bugün geldi maskem...
sonunda benim de geldi. 4 ay sonra. kutlamak lazım kendilerini. bu hız niye bu kadar. seneye alırdık