Gönderen Konu: Benim Özsüt Pastam-16 Mart Son  (Okunma sayısı 1222 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Smile

• Usta Kampanyacı
Benim Özsüt Pastam-16 Mart Son
« : 16 Ocak 2012, 10:37:06 »
Benim Özsüt Pastam Yarışması’na başvurular başlıyor! Bu yıl üçüncüsünü gerçekleştireceğimiz yarışmamıza bugün saat 15.00'ten itibaren katılabilirsiniz :)

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Benim Özsüt Pastam Yarışması'na başvurular başlıyor!

Özsüt'ün geleneksel hale gelen yarışmasının üçüncüsünde büyük ödül 5000 TL!

Türkiye'nin pastacısı Özsüt'ün gelenekselleşen "Benim Özsüt Pastam Yarışması" nın üçüncüsü için başvurular başlıyor. Başvuruların 16 Ocak 2012 tarihinde başlayıp 16 Mart 2012'ye kadar devam edeceği Benim Özsüt Pastam Yarışması'nda, birbirinden değerli ödüller sahiplerini bulacak.

Tüm marifetlerinizi ortaya koyabileceğiniz yarışmaya katılmak için tek yapmanız gereken ise Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin'den üye olup yarışma formunu doldurmak.

"Ben de pastacı olmak istiyorum!" diyenlerin adresi bu sene de Özsüt! Türkiye'nin pastacısı Özsüt'ün ilkini 2010'da gerçekleştirdiği Benim Özsüt Pastam Yarışması'nın üçüncüsü, bu sene de yeni pastacıların önünü açmak için düzenleniyor. 18 yaşından büyük herkesin katılabildiği yarışma için 16 Ocak- 16 Mart 2012 tarihleri arasında başvurular alınıyor. Benim Özsüt Pastam Yarışması'nın kazananlarını ise birbirinden değerli ödüller bekliyor. Yarışmanın birincisi tam 5000 TL'nin sahibi olacak. Ayrıca yarışmanın ikincisi 3000 TL, üçüncüsü ise 2000 TL ile ödüllendirilecek.

Bu "tatlı" heyecanı yaşamak için ise tek yapmanız gereken tek yapmanız gereken ise Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin'den üye olup yarışma formunu doldurarak, pastanızın tarifi ve fotoğrafı ile birlikte başvuru yapmak. Ön elemeyi geçen 10 pastacı adayı, 14 Nisan 2012 tarihinde İstanbul'da düzenlenecek olan finalde yarışmaya hak kazanacak.

Finalde yarışacak olan pasta tutkunlarının isimleri 2 Nisan 2012 tarihinde Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ve Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinden duyurulacak.

Pastacılık dünyasının kapılarını aralamak ve ödüllerin sahibi olmak için Benim Özsüt Pastam Yarışması en güzel tariflerinizi bekliyor!
« Son Düzenleme: 19 Ocak 2012, 10:43:02 Gönderen: gizemlitosbaga »

Çevrimdışı arastiranbirannee

• Usta Kampanyacı
  • copi-poki-eylul
Ynt: Benim Özsüt Pastam-16 Mart Son
« Yanıtla #1 : 02 Nisan 2012, 11:48:44 »
bunun sonuçları belli oldumu arkadaşlar bilen varmı? bi arkadaşım katılmıştıda...
Eylül

Çevrimdışı !sumak!

• Usta Kampanyacı
  • Şans Lazım Şans:)
« Yanıtla #2 : 02 Nisan 2012, 11:50:40 »
bunun sonuçları belli oldumu arkadaşlar bilen varmı? bi arkadaşım katılmıştıda...

2012 Benim Özsüt Pastam Yarışması finalistlerimizi bugün saat 12.00'de açıklıyoruz :)
Yazmışlar Facebook Sayfalarında

• Usta Kampanyacı
  • copi-poki-eylul
« Yanıtla #3 : 02 Nisan 2012, 11:57:25 »
canım çok saol. açıklanırsa buraya kopyalarmısın acaba?
Eylül

Çevrimdışı !sumak!

• Usta Kampanyacı
  • Şans Lazım Şans:)
« Yanıtla #4 : 02 Nisan 2012, 11:58:30 »
canım çok saol. açıklanırsa buraya kopyalarmısın acaba?
Rica Ederim  :) Kopyalarım Mutlaka,Bende Takip Ediyorum Çünkü  :)
Tebrikler  :)

1- KARAMELİN LİMON AŞKI - Fatime BOSTANOĞLU

2- CHOCOLATE MİNT - Melek GÖK

3- YEŞİL PORTAKAL - İdil Su Göktan

4- ŞEFTALİ MUSLU PASTA - Yasemin Sümengen

5- LIME COCONUT YAZ PASTASI - Süeyda Akman Can

6- HAŞHAŞLI VE KEÇİBOYNUZLU PASTA - Birgül Erdoğan

7- COCONATLI KAHVE RÜYASI - Aylin Canay

8- SARI SULTAN - İmran Köse

9- MANGO MANGO - Aysun Önlü

10- İNCİLİ AYVA - Saniye Balı

Bu yıl üçüncü gerçekleştirilecek olan Benim Özsüt Pastam Yarışması'na 16 Ocak – 16 Mart 2012 tarihleri arasında Türkiye’nin dört bir yanı ve yurt dışından alınan başvurular tamamlandı. Yarışmanın birincisi büyük ödül olan 5.000 TL'nin sahibi olacak. İkinciyi ödül olarak 3.000 TL, üçüncüyü ise 2.000 TL bekliyor. Ayrıca yarışma sponsorumuz Sinbo'nun Yarışma Özel Ödülü de diğer sürprizler arasında...

Özsüt'ün gelenekselleştirmeyi planladığı ve bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek olan Benim Özsüt Pastam Yarışması'nın ön elemeleri 19 Mart - 30 Mart 2012 tarihleri arasında yapıldı. Yarışmanın ön eleme sürecinde, Türkiye'nin dört bir yanından ve yurt dışından gönderilen 1000'i aşkın tarif, büyük bir titizlikle incelendi. Özsüt'ün deneyimli pasta ustaları, Ar – Ge ekibi ve yarışma danışmanı Gurme Yazar Mutfak Koçu Gülhan Kara tarafından değerlendirmeyi geçen 10 katılımcı finale katılmaya hak kazandı.

"Tatlı" bir rekabete sahne olacak olan 14 Nisan'daki 3. Benim Özsüt Pastam Yarışması finalinde yarışmacılar, pastalarını bir defa da jüri için hazırlayacaklar.
« Son Düzenleme: 02 Nisan 2012, 12:02:05 Gönderen: !sumak! »

Çevrimdışı kkurucay

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 02 Nisan 2012, 12:00:43 »
1- KARAMELİN LİMON AŞKI - Fatime BOSTANOĞLU

2- CHOCOLATE MİNT - Melek GÖK

3- YEŞİL PORTAKAL - İdil Su Göktan

4- ŞEFTALİ MUSLU PASTA - Yasemin Sümengen

5- LIME COCONUT YAZ PASTASI - Süeyda Akman Can

6- HAŞHAŞLI VE KEÇİBOYNUZLU PASTA - Birgül Erdoğan

7- COCONATLI KAHVE RÜYASI - Aylin Canay

8- SARI SULTAN - İmran Köse

9- MANGO MANGO - Aysun Önlü

10- İNCİLİ AYVA - Saniye Balı

Bu yıl üçüncü gerçekleştirilecek olan Benim Özsüt Pastam Yarışması'na 16 Ocak – 16 Mart 2012 tarihleri arasında Türkiye’nin dört bir yanı ve yurt dışından alınan başvurular tamamlandı. Yarışmanın birincisi büyük ödül olan 5.000 TL'nin sahibi olacak. İkinciyi ödül olarak 3.000 TL, üçüncüyü ise 2.000 TL bekliyor. Ayrıca yarışma sponsorumuz Sinbo'nun Yarışma Özel Ödülü de diğer sürprizler arasında...

Özsüt'ün gelenekselleştirmeyi planladığı ve bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek olan Benim Özsüt Pastam Yarışması'nın ön elemeleri 19 Mart - 30 Mart 2012 tarihleri arasında yapıldı. Yarışmanın ön eleme sürecinde, Türkiye'nin dört bir yanından ve yurt dışından gönderilen 1000'i aşkın tarif, büyük bir titizlikle incelendi. Özsüt'ün deneyimli pasta ustaları, Ar – Ge ekibi ve yarışma danışmanı Gurme Yazar Mutfak Koçu Gülhan Kara tarafından değerlendirmeyi geçen 10 katılımcı finale katılmaya hak kazandı.

"Tatlı" bir rekabete sahne olacak olan 14 Nisan'daki 3. Benim Özsüt Pastam Yarışması finalinde yarışmacılar, pastalarını bir defa da jüri için hazırlayacaklar.

• Usta Kampanyacı
  • copi-poki-eylul
« Yanıtla #6 : 02 Nisan 2012, 12:06:29 »
ee kazanan varmı :) merak ettim doğrusu pastları :)
Eylül