Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinFiyat olarak 130 tl düşünüyorum
(135 tl ye sahibinden üzerinden satıldı)trendyoldan 40tl ye aldığım çantam kullanmadım hiç bebekli olduğum için bana küçük geldi fiyat 25 tl uygun bişey ile takasda olabilir
(Mac isimli arkadaşla takas edildi)Homend cam su ısıtıcı
Kayit olun veya
giris yapinbu internetteki en uygun fiyatları ben 50 tl düşünüyorum
(anacığıma hediye edildi ) 

vınn ise hiç açılmamış kutusunda sıfır ürün 60 tl de onun için düşünüyorum ..
Avondan gelen serumlar var 3 adet onlar içinde 25 tl düşünüyorum 3 ünü birden almak isteyen olursa 60 tlye vericem 3 ünü
Kayit olun veya
giris yapin
Aslanmaxdan gelen tek tekerli scooter.. Bunun için henüz fiyat düşünmedim

ve Elektronik gitar

aslanmaxdan gelenler için Ankara içi olursa elden teslim edebilirm kargo sorunu olmaması için
(20 tl ye satıldı )ve arçelik robot fiyat olarak 30 tl düşünüyorum uygun bişeyle takasda olabilir..

..bana özelden de ulaşabilirsiniz konuya yorum olarakda yazabilirsiniz ..
canım vın a cok üzüldüm 3 gün önce aldık
hadii.. Tüh 1 ay oldu belki geleli 1 tane kazanmıştım 2 tane yolladılar ne zamandır bekliyorum açmadım konuyu kısmet demekki kuzum kaça aldınız siz ?
bende üzüldüm yaa sorma...senden alırdım
canım biz 4gb 118 tl dediler o gün kampanya varmış 98 tl ye aldık...faturalı değil kontör sistemi gibi yükle kullan.
listeme çaycıyıda ekledim Arçelikden kazandığım çaycım . Çaycım çok güzel ama benm için biraz büyük o nedenle satıyorum ..
listeme çaycıyıda ekledim Arçelikden kazandığım çaycım . Çaycım çok güzel ama benm için biraz büyük o nedenle satıyorum ..
caycıyı cok ıstıyorum ne ıstersın takas olarak karsılıgında benımkılerıne bır bak ıstersen belkı anlasırız
Kartopundan geçen hafta kazandığım mısır patlatma makinası ile bu hafta kazandığım kahve makinasınıda ekliyorum listeye ..
canım kahve makinası için düşündüğün bişey varmı???
canım yazıcıya ıhtıyacın varmı
malesef hayatım yazıcım var