-
e-okul
Gönderen:
emirtalha
14 Oca, 2012 09:22
-
Merhaba arkadaşlar malum dönem sonu geldi not giriş heyecanı başladı. Hafta sonu için arkadaşlar notlarını bana vermişti fakat e-okul girişi yapılamıyor:
Kullanıcı Girişi Sırasında Bir Sistem Hatası Oluştu. Lütfen Daha Sonra Tekrar Deneyiniz. Uyarısı veriyor öğretmen forumdaşlarım sizlerde de sorun yaşayan var mı?
-
Gönderen:
aylean
14 Oca, 2012 10:08
-
ben dün e okul not işlerimi bitirdim.Herhangi bir sorun olmadı.
-
Gönderen:
kitapkolik
14 Oca, 2012 10:11
-
explorerda hata veriyor,diğer tarayıcılarda normal çalışıyor. şu an problemsiz açtım ben de.ama yoğunluktan da kaynaklanmış olabilir.sabah çok erken saatlerde ya da gece çok geç saatlerde girmeyi de deneyebilirsin.
-
Gönderen:
sevgi128
14 Oca, 2012 10:45
-
internet explorer dan rahatlıkla doldurdum ben, dün akşam en son öğrencilerin okuduğu kitapları da yazdım bitirdim.Bu saatlerde yoğun olabilir,o nedenle hata veriyordur büyük ihtimalle.
-
Gönderen:
caddy
14 Oca, 2012 11:50
-
Yoğunluktan olabilir.
-
Gönderen:
gizgizar
14 Oca, 2012 12:00
-
ben de dün bitirdim..sorun yoktu
-
Gönderen:
kitapkolik
14 Oca, 2012 13:32
-
az önce sorunsuz bitirdim işlerimi,oh be. uğraşanlara kolay gelsin
-
Gönderen:
emirtalha
14 Oca, 2012 13:39
-
hafta içerisinde sorunsuzdu ama dün akşamdan beri sorun var bende tüm tarayıcılar aynı
-
Gönderen:
ufoskop
14 Oca, 2012 15:02
-
E okul diğer tarayıcılarda işlem yapmaz yani en azından google chrome da kesin olmuyor onu biliyorum.
İşlemlerinizi internet explorer üzerinden yapın.İkincisi sabah erken ve gece geç saatlerde deneyin.Şu anda bütün öğretmenler sisteme not girişi yaptığından yoğunluk olabilir.Son olarak forumda bu kadar öğretmen arkadaşı gördüğüme sevindim.Herkese kolay gelsin;)
-
Gönderen:
melek61
14 Oca, 2012 17:07
-
biz de dün itibariyle notları sorunsuz tamamladık ve not çizelgelerini çıkartıp imzaladıK.ayrıca az önce öğrenci dosyalarını güncelledim gayet sorunsuz çalıştı.