Arkadaşlar bu akşam kendime bir şarkı seçtim
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin1-Pepsi morartır seni....ahh ahhh nerde bir Auris görsem ilk aşkım liselim geliyor aklıma

Bu kadar kapakla kaldım bir başıma kapaklar ,kapaklar ahh kapaklarr ,vah kapaklar kiloyla satsam para edermi acep bu kapaklar:(
2-Garanti bankası 20000000 bin milyon altın....Bu kadar malzeme varken orda burda anı anlatırken anı oldu bu kampanya da...katılım sınırsız ülen yazsana 200-300 tane anı birinden birini seçerler elbet...
Yazıp yazıp para kazanacağımıza baneim yazdığım kişiler benden para istiyor...elin adamı yazarak kazanıyor biz elimizi versek facede kolumuz gidiyor:))
doping slogan yarışmasına konsantre olduğum için garantiye katılamadım bende malesef.
doping slogan yarışmasına konsantre olduğum için garantiye katılamadım bende malesef.
Bunların yerine Apikoğlundan sucuk geldi bugün kocaman sucuklar bir kolinin içinde ne güzel bunları bir tek sucuk paklar...yakın olan olmayan kampanya kaçıran kazanan kazanamayan herkes bütün dostlar sucuk partisine davetlidir.
yılbasına 1 hafta kala bılgısayarım bozuldu daha 3-4 gun oldu yaptıralı çok şey kacırmısım cok uzuldum ama kazana herkesı kutlarım
Bonus kampanyasının sonuçları belli oldumu?
yılbasına 1 hafta kala bılgısayarım bozuldu daha 3-4 gun oldu yaptıralı çok şey kacırmısım cok uzuldum ama kazana herkesı kutlarım
bak çek kazandın kısmetinin zamanı şimdiymiş demekkki
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinKatılım sayısına bakın.Sonra gereken işlemleri tamamlayınız..