alıntı kutucakları falan çok kötü dikkat sıfır şuan yaw hadi eski temaya dönmüyoz diyosanız bu tasarım hariç ne olursa kabulum
alıntı kutucakları falan çok kötü dikkat sıfır şuan yaw hatta hadi eski temaya dönmüyoz diyosanız bu tasarım hariç ne olursa kabulum
Alıntı kutucuklarına kötü deme ya.Eskisinde alıntıları ayıklamaya çalışıyorduk bundaki iyi özelliklerden.
alıntı kutucakları falan çok kötü dikkat sıfır şuan yaw hatta hadi eski temaya dönmüyoz diyosanız bu tasarım hariç ne olursa kabulum
Alıntı kutucuklarına kötü deme ya.Eskisinde alıntıları ayıklamaya çalışıyorduk bundaki iyi özelliklerden.
abi harbi çok basit yaw bedava host veren forum siteleri gibi olmuş son iletiler zaten çok çok kötü ben bitek ordan takip ederm forumu şimdi bakasım gelmiyor
alıntı kutucakları falan çok kötü dikkat sıfır şuan yaw hadi eski temaya dönmüyoz diyosanız bu tasarım hariç ne olursa kabulum
Değiştir artık şu zihniyetini Yeniliklere kapalı bağnaz adam..
ben profıl ayarlarına gırdım kendıme gore temayı gulumsemeleri felan degıstırdım guzel oldu
Allah razı olsun panelde başlıklar koyu renkte oldu, gözümden perde kalktı sanki

gerisine de alışıcaz artık napalım. smiller için de yapıcak bşey yok koyulan smile göre algılıyorum napim tek mimik bunlar. yıl 2012 ve 90lardan kalma chat smilleriyle idare edicez, nostalji
Değiştir artık şu zihniyetini Yeniliklere kapalı bağnaz adam..
yenilikten nefret eden bir adamım yenilikçi değil gelenekçiyiz gardaşşşşşşş
şunun güzelliğine bakın ahhhh ahhhh bakın isteynce eski temadada cinsiyet falan yazabiliyomuş