0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eski tema gelene kadar burda takılmaya karar verdim Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBırakın renk değiştirmeyi tema değiştirmeyi açın yine 2 temada aktif olsun, 2 gündür forumdan soğudum girip konulara mesaj yazasım bile gelmiyor2 tema olmuyor.Eskisi yeni özellikleri desteklemiyor o yüzden..
Bırakın renk değiştirmeyi tema değiştirmeyi açın yine 2 temada aktif olsun, 2 gündür forumdan soğudum girip konulara mesaj yazasım bile gelmiyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBırakın renk değiştirmeyi tema değiştirmeyi açın yine 2 temada aktif olsun, 2 gündür forumdan soğudum girip konulara mesaj yazasım bile gelmiyor2 tema olmuyor.Eskisi yeni özellikleri desteklemiyor o yüzden..eskinin renkleri olsun bari güzel özellikler var ama gözlerime bi haller oldu papatyanın yazdıgı gibi 2 gündür sadece foruma bi haller oldu konusuna bakabiliyorum başka yerde ne olmuş ne yazılmış hangi kampanya var hiç birini bakamadım renkler yine eskisi gibi yeşil olursa daha iyi olur bir de eski smileyler de daha iyiydi şu dil çıkartan bir de agzı açık mutlu ifadesi hiç mutluya benzemiyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEski tema gelene kadar burda takılmaya karar verdim Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Renkler ve zevkler farklıdır yazıcam dalacaksınız bana şimdi hissediyorum..