0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarçelik ikincide kazananlara mail mi geldi arkadaşlar bana gelmedimail gelmedi işte bu sefer uygulamaya gircen doldurcanama kazanınca adres vermemişmiydik ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarçelik ikincide kazananlara mail mi geldi arkadaşlar bana gelmedimail gelmedi işte bu sefer uygulamaya gircen doldurcan
arçelik ikincide kazananlara mail mi geldi arkadaşlar bana gelmedi
ilk yarışmadada adres verdk mail geldi ve tc ve doğum tarihi istedi bu sefer tc ve doğum tarihini uygulamada istemişler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinilk yarışmadada adres verdk mail geldi ve tc ve doğum tarihi istedi bu sefer tc ve doğum tarihini uygulamada istemişlerama face nick adını değiştirip gerçek isim girilmiyor ki kargo teslimatında sorun çıkmaz mı?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinilk yarışmadada adres verdk mail geldi ve tc ve doğum tarihi istedi bu sefer tc ve doğum tarihini uygulamada istemişlerama face nick adını değiştirip gerçek isim girilmiyor ki kargo teslimatında sorun çıkmaz mı?hakkınız yandı o zaman