Gönderen Konu: Kartopu Yünleri 'Sevgilinin Kalbini Isıt' yarışması üçüncü hafta sonucu  (Okunma sayısı 3038 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı macehh5

• Usta Kampanyacı
tebrikler arkadaşlar

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Forumda desteğini kimse esirgemedi, çok sağolun :) Beni en çok sevindiren Esmanur'un da kazanması oldu :) Gönül isterdi Cembik arkadaşımız da kazansın :(

Ödül büyük değil ama kazanmak güzel şey :) En güzeli de çekişmeli ama centilmen bir yarışma oldu.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı selgu

• Usta Kampanyacı
takip edemeğim bi yarışmaydı tebrikler kazananlara

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Forumda desteğini kimse esirgemedi, çok sağolun :) Beni en çok sevindiren Esmanur'un da kazanması oldu :) Gönül isterdi Cembik arkadaşımız da kazansın :(

Ödül büyük değil ama kazanmak güzel şey :) En güzeli de çekişmeli ama centilmen bir yarışma oldu.
aynen
ben dördünüze oy vermiştim onunda kazanmasını isterdim:((
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
Ben artık umudu kesmiştim. :) benim kuzu yine bilğisayara operasyon yapmış akşam nete giremedim ....sofrada aklıma düştü.cep telefonundan ümitsizce kimler kazandı acaba diye girdim baktım ...anaaa benimde adım var :o :o
Kazandığıma çok çokçooook evindim :D  Erteb iyi niyetin için çok teşekkür ederim. :) :-* :-*Ne kadar teşekkür etsem az :)
Desteğini esirgemeyen isimlerini sayamadığım o kadar çok kişi var ki ... :-[ hepsi bana  özel olduğumu hissettirdiler...... çok teşekkür ederim hepinize. :)

Allah hepinizin kalbine göre versin ...çok teşekkür ederim :D :D :D
Hepinizi seviyoruuuum :D :D :D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı nevin41

• Usta Kampanyacı
tebrikler sevgi ile örün  ;) ;)
güzel bakan güzel görür hayattan zevk alır.

Çevrimdışı ayferr24

• Usta Kampanyacı
  • rabbimin mükafatları
tebrikler kuzular güle güle örün ısıtın bebişleri in.ş

Çevrimdışı hera

• Usta Kampanyacı
Tebrikler arkadaşlar :)

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
Güzel bir haber, tebrik ederim ikinizi de...
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
tebrıklerrrrr cok sevındım valla esmanur sonunda oldu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ