walla bende 2007 frankfurt sorusuna Ford verve cevabı vermistim ama suana kadar yanlıs cevapladınız diye bisey gelmedi .. hadi hayIrLIsI iyi oynayan kazansın
sadece verve dedim ben yanlış cvp yanıtı geldi, acaba FORD VERVE müydü doğru cevap
Ben ford verve yazdığım halde yanlış cevap geldi bu ne yaw
ellerine yüzlerine bulaştırdılar.bana önce soru geldi,aradan 10 dk geçti birazdan tlf soru gelecek bunun cevabını şu numaraya yolayın dendi.şimdi de proje 13 ten cevabınız yanlış msj geldi.fiesta zamanından gelmesi gerekiyor bu ne yaaaaaaaaaa
bunlar iyice şaşırdı bugün 2 mesaj geldi yanlış cevapladınız diye.ama mesaj proje 13 ten geldi ben oraya başvurmadım ki
aynen arkadaşım katılıyorum banada proje 13 ten geldi bende hiçbir şekilde oraya kayıt olmamıştım.sattılar bizim bilgileri herhalde diğer yarışmaya...
arkadaşımızın biri ödüllerin beymenden 500 ytl çek falan yazmış ama o yarışma bu yarışma değilki o hayatımızı değiştiren tasarımlar olacaktı ondan çıt bile yok fordun tüm yaptığı kampanyaları kınıyorum yanıltıcı ve yalan kampanya yapılıyor iletişim bölümüne şikayetlerimi sıralıyorum tepkisiz kalmayın lütfen fordun 3 yarışması vardı hayatımızı değştiren tasarımlar fiesta zamanı ve ford13 projesi idi ikisine katıldım ama hepside aynı boşş.fiesta zamanını için soru gönderdiler doğru cevaba bile yanlış diye mesaj atmışlar ve ses seda yok ford gibi bi markaya yakışmadı şiddetle KINIYORUMMMMMMM
HAYATIMIZI DEĞİŞTİREN TASARIMLAR FİAT IN DEĞİL MİYDİ?
arkadaşımızın biri ödüllerin beymenden 500 ytl çek falan yazmış ama o yarışma bu yarışma değilki o hayatımızı değiştiren tasarımlar olacaktı ondan çıt bile yok fordun tüm yaptığı kampanyaları kınıyorum yanıltıcı ve yalan kampanya yapılıyor iletişim bölümüne şikayetlerimi sıralıyorum tepkisiz kalmayın lütfen fordun 3 yarışması vardı hayatımızı değştiren tasarımlar fiesta zamanı ve ford13 projesi idi ikisine katıldım ama hepside aynı boşş.fiesta zamanını için soru gönderdiler doğru cevaba bile yanlış diye mesaj atmışlar ve ses seda yok ford gibi bi markaya yakışmadı şiddetle KINIYORUMMMMMMM
ayy,benimde kafam karışmış gerçekten, saol arkadaşım uyarın için...
nursel arkadaşım oda fordun 3 tane yarışma yaptı 3 de boş çıktı tepki için mail attım bakalım ne diyecekler
nursel arkadaşım oda fordun 3 tane yarışma yaptı 3 de boş çıktı tepki için mail attım bakalım ne diyecekler
iyi yapmışsın dostum bizleri kandırmasınlar,ödülümüz neyse versinler,koskoca ford göyaaa