Arkadaşlar bu tweeti RT'leyen her 10. kişiye eşsiz eserim Haydar Ling Sözlüğünü hediye ediyorum! GO GO Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin #DoritosAkademi
Bu 9 marta kadar her salı ve perşembe günü yapılcakmış.
@esraerkusss @PencereCicegi @Sinem631 Haydar Ling Sözlüğü kazandınız! Bilgilerinizi almak için Kantin'e bekliyorum @MURATKARGI @sayginsamli @uosrp @aytelen Haydar Ling Sözlüğü kazandınız! Bilgilerinizi almak için Kantin'e bekliyorum @ismailhsirin @suigenerisVII @fatihkoseogluu Haydar Ling Sözlüğü kazandın! Bilgilerinizi almak için Kantin'e bekliyorum
@aegean97 @aleminyesili @Ela_NuR10 Haydar Ling Sözlüğü kazandınız! Bilgilerinizi almak için Kantin'e bekliyorum
@greencamomile @harunn0hgk @hayriyetly Haydar Ling Sözlüğü kazandınız! Bilgilerinizi almak için Kantin'e bekliyorum
@melahatvrl @SedaErgunnn @tanermehder Haydar Ling Sözlüğü kazandınız! Bilgilerinizi almak için Kantin'e bekliyorum
@Ucuzroman Haydar Ling Sözlüğü kazandınız! Bilgilerinizi almak için Kantin'e bekliyorum doritosakademi.com
aaa öylesine bi bakıyım dedim bende kazanmışımmm süpeeerrrrr
tşkler bilgilendirme için kantin neresi oluyo
Prof Dr Haydar Ling @HaydarLing
Megan Fox'la benim gibi konuşabilin diye bu tweeti RT'leyen her 10. kişiye Haydar Ling Sözlüğü hediye! Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
hala gelmedi bu? 10.luktan kazanıpda gelen var mı?
ben ilkinden kazanmıştım, daha geçen hafta geldi,2.si kimbilir belki eylüle kadar gelir