Gönderen Konu: başkomiserim deyip dolandırıyorlar..  (Okunma sayısı 1102 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı canan10

• Usta Kampanyacı
başkomiserim deyip dolandırıyorlar..
« : 10 Ocak 2012, 12:22:38 »
bundan iki hafta önce ev telefonundan arayıp  numarayı söyleyip hattın kime ait oldugunu ismini falan sordular bende hangı karakoldan arıyorsunuz kendısı gelsın dedım olmaz biz arayacagız dıyorlar cep no ıstıyorlar.Bende hemen kapattım.Bugun yine aradılar gne aynı mevzu bende 155 aradım bu sekılde polıs evı arayıp bılgı sormaz dırek karakola cagırır bir suç olsa dedi memur bey buda yenı moda dolandırıcılıkmıs.Önce evi arıyorlar tüm bılgılerı topluyorlar sonra kişiyi arayıp biz evınızıde aradık ıstersenız sorun diyorlarmıs ve kandırmaya  calısıyorlarmıs eşim şikayette bulunacak sizinde aklınızda olsun diye yazmak istedim..
« Son Düzenleme: 10 Ocak 2012, 12:26:16 Gönderen: canan10 »

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
Ynt: başkomiserim deyip dolandırıyorlar..
« Yanıtla #1 : 10 Ocak 2012, 12:26:16 »
kardeşimi aynı şekilde aramışlardı ben yutmadığımı diyincede küfretmişti aptiler  ;D daha modası geçmemişmi bunun
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı Hayalkuzum

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Hayatımın dönüm noktası
Ynt: başkomiserim deyip dolandırıyorlar..
« Yanıtla #2 : 10 Ocak 2012, 12:28:27 »
1 saat kadar önce şirketten bir arkadaşı aynı şekilde aradılar. dalga geçiyor sandı arkadaşlarından biri. özellikle dinledim adam dalga geçiyor diye bu da dalga geçti adam sinirlenip kapattı. Sonra haberlerde ve nette gördüklerimi anlattım. aman arkadaşlar kendini uyanık sanan bu insanlara karşı dikkatli olun.bu hırsızlara sakın inanmayın.