bende merak ediyorum yaa nası bu kadar onlıne olp her seye yetısıyolar
bekar ve ogrencı oldugum halde onlar kadar olamıyorum
onların cocukları kocaları var yınede full performans
bazıları kafayı sıyırmış durumda hakkaten

benimde ikiz kızlarım var onlara özel yemek kendimizin yemeği her gün ev süpürürüm ev toplarım ve kızlarımla ilgilenirim hergün çamaşır. vesair vesair.....
ancak onlar uyuduğunda pc açarım......... gerçekten herşeyi dozunda yapmak, nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilmemek lazım... bazılarına çöpe atacağın bi eşyayı kampanya yapsan 1000 oy toplucak insanlar var malesef
3k oy toplayıp topu topu eti paketi icin 4-5 tane kazananlara pes diyorum artık !!!
dun yazmislar zaten facede 400 500 oyla ilgili.ee millet konusup durcagina hesap acip kendini oylasaymisya oda emekmis.takas yapmak hesap acmak emekmis peh peh. cok ayip valla 3 5 cikolata biskuvi icin sahte 500 oy bogazlarindan nasil gececek cocuklarina nasil yedirecekler umurlarinda degil.sadece kazansinlarda.ayrica o pis ev fotolarini bende gordum inanamiyorum bukadarda olmaz insan isini gucunu yaparda ole oturur pc basina.bende zamaninda gunduz gece oy toplayip hakkimla yarisma kazandim ama evimi yemegi esimi temizligimide ihmal etmedim.o cocuklara aciyorum sadece...
En fazla kaç tane hesap açabilir ki? FB belli sayidan sonra tel onayı istiyor. Hotmail desen üyelik vermiyor.
İlk defa gördüğümüz bişeyde değil zaten.. en dandik şeye bile bi sürü oy topluyolar. Yani konusmaya değmez bencee. Olmus, bitmiş. yapcak bişey de yok..
şu nivea zımbırtısı yüzünden çok arkadaş ekledim o zaman öğrendim kampanyacılığın vahim durumunu. millet facebookta resmen forum kurmuş. bu işin sonu nereye varacak bilmiyorum sadece Allah hırsa kapılıp bulaşmamayı nasip etsin diyorum
En fazla kaç tane hesap açabilir ki? FB belli sayidan sonra tel onayı istiyor. Hotmail desen üyelik vermiyor.
İlk defa gördüğümüz bişeyde değil zaten.. en dandik şeye bile bi sürü oy topluyolar. Yani konusmaya değmez bencee. Olmus, bitmiş. yapcak bişey de yok..
mynet,hotmail,wındowslive,gmaıl...bunlarla hesap acabılıosn...bır de nl,de,us ve benzer maıllerden de hesap alınıp acılabılır...yanı bı suru bı suru...:=)
oy bır canta ıle ayakkabı vardı hatta cakma chanelmıydı neydı 4000 oy olmustu...ya da makyaj setı vermıstı bırı 2000 olmustu...
uhuu oy verdiklerim kazanmış tebriikklerr..