0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinPiranha Timezone W Type Alarm Saatli Radyoyu ben kazandım ama beni atlamadınız umarım Ürününüz bu gün kargoya verildi, yarın ya da en geç ertesi iş günü elinize ulaşmış olur...Tebrikler..Bugün geldi teşekkürler yüztık.com
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinPiranha Timezone W Type Alarm Saatli Radyoyu ben kazandım ama beni atlamadınız umarım Ürününüz bu gün kargoya verildi, yarın ya da en geç ertesi iş günü elinize ulaşmış olur...Tebrikler..
Piranha Timezone W Type Alarm Saatli Radyoyu ben kazandım ama beni atlamadınız umarım
2 gün önce kazandım daha kargodan haber yok. Bekliyoruz bakalım
bi de bana çıksaydı her gün yapıyorum ama yok
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2 gün önce kazandım daha kargodan haber yok. Bekliyoruz bakalım Merhabalar bu gün sizinle konuştum sanırım telefonda, yarın ya da en geç ertesi gün kargo elinizde olacaktır...Tebrikler tekrardan.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2 gün önce kazandım daha kargodan haber yok. Bekliyoruz bakalım Merhabalar bu gün sizinle konuştum sanırım telefonda, yarın ya da en geç ertesi gün kargo elinizde olacaktır...Tebrikler tekrardan.Evet benimle konuştunuz. Kargo bugün elime ulaştı. Teşekkür ediyorum.
2 ci bir hesap acılmıyor ama kardeşim aynı bilgisayarda kendi hesabı olsun istiyor oluyormu öyle ?