0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinüye olmadım ben ya hata veriyor:(nerede hata veriyor ?üye adınız nedir ?gerekli müdahaleleri yapalım... İlginiz için sonsuz teşekkürler..
üye olmadım ben ya hata veriyor:(
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinüye olmadım ben ya hata veriyor:(nerede hata veriyor ?üye adınız nedir ?gerekli müdahaleleri yapalım... İlginiz için sonsuz teşekkürler.. üye olmadımki henüz bilgileri giriyorum errror yazıyor..
5104 yaptım bende
bilgilerde hangi üye ismini kullanmaya çalışıyorsunuz... ? çakışma olabilir başka üye ile.. sistem tek üye ismi tek mail kabul etmekte çünkü.. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinüye olmadım ben ya hata veriyor:(nerede hata veriyor ?üye adınız nedir ?gerekli müdahaleleri yapalım... İlginiz için sonsuz teşekkürler.. üye olmadımki henüz bilgileri giriyorum errror yazıyor..
gerçekten hediye veriyor mu * biraz şüpheliyim bilgisayara virüs falan atıyor mu diye