Gönderen Konu: hangi kurum/lara şikayet etmeliyim???  (Okunma sayısı 1970 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gulsevdam

• Usta Kampanyacı
hangi kurum/lara şikayet etmeliyim???
« : 05 Ocak 2012, 09:48:11 »
arkadaşlar bu sabah kahvaltıdaki helvadan iğrenç bişey çıktı hangi kurum kurumlara şikayet edebilirim firmayı uyandırmadan yerel bir firma?
...

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
Ynt: hangi kurum/lara şikayet etmeliyim???
« Yanıtla #1 : 05 Ocak 2012, 09:53:07 »
şikayetvar.com

ne çıktı çok merak ettim ?

Çevrimdışı LiYaBu

• Usta Kampanyacı
  • Edepli Edebinden Susar Edepsiz de Susturdum Sanar
« Yanıtla #2 : 05 Ocak 2012, 09:58:11 »
şikayet varı hepsi o kadar tınlamıyor bence firmayla görüsün olmadı tüketici haklarına falan gidin eger telafi etmezlerse yada saglık bakanlıgına yazın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı gulsevdam

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 05 Ocak 2012, 10:07:38 »
kıl...
telafi filan istemiyorum dah aordan birşey yermiyim arkadaşlar :)
şikayet var kesmez beni, denetim filan görmesi gerekiyorsa üretim yapamaması lazım ...
...

Çevrimdışı mavilim

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 05 Ocak 2012, 10:08:28 »
marka yazarsanız bizde dikkat ederiz :)

Çevrimdışı gulsevdam

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 05 Ocak 2012, 10:09:21 »
yerel dedim ya :) sivastaymış ben bildiğimiz pınar markası diye almıştım :)
...

Çevrimdışı gulsevdam

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 05 Ocak 2012, 10:22:47 »

burası sanırım:)
...

Çevrimdışı LiYaBu

• Usta Kampanyacı
  • Edepli Edebinden Susar Edepsiz de Susturdum Sanar
« Yanıtla #7 : 06 Ocak 2012, 00:17:46 »
hah evet bu galiba fotosunuda cekin ama atmayında görmek isterlerse gösterin de gecmiş olsun valla kötü bir durum

Çevrimdışı papatya2882

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 06 Ocak 2012, 00:31:28 »
arkadaşlar şikayet var.com pekte sonuçlanmıyo ama bu konuda bilmiyorum.buzdolabım 5 yıllık ve 3 ayrı parcadan bozuldu.300 tl masraf ettim.1haftada arkadaşların dolaplarını kullandım.ana kartı, fanı ve termostadı bozuldu,.şikayet yazdık cözüldü biz tüketiciyi aradık diyo.arayanlarda doğru bir cevap vermiyo dinleyip kapatıyo.ucuz mal kullanıyolar sonrada olabilir diyolar.cevremde 20 yıllık dolap kullananları biliyorum.tık demeden   >:(

Çevrimdışı EXCALIBUR

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #9 : 06 Ocak 2012, 00:42:16 »
arkadaşlar bu sabah kahvaltıdaki helvadan iğrenç bişey çıktı hangi kurum kurumlara şikayet edebilirim firmayı uyandırmadan yerel bir firma?
Öncelikle uslup ve mesaj çok önemli eğer geçici merdiven altı üretim yapan bir firma değilse "Kapatılma"tehlikesini göze alamayacak kadar beyin kırpıntısına ve tecrübesine sahiptir ne istediğinizi meramınızı yüksek perdeden anlatırsanız sorunun zannettiğiniz kadar büyük olmadığını tecrübelerimden biliyorum 6 ay kadar önce bir marketten alışveriş yaparken  Mikail bir ürünün Janjan'ının etkisinde kalarak - Baba Baba mundan alsana bana diye yürek yakan ve reddedilemez bir biçimde ürüne aşık oldu...Dedim evladım yavrucum poşetine bakarak içindekini böyle sanma görünüş cezbedici ama içeriğin böyle olduğuna ihtimal vermiyorum dedim..İşte o anda Mikail'in kafasının üzerinde bir ampul belirdi..
-Baba eğer içindeki ürün ambalajla aynı değilse firma ile savaşır ve hakkımızı ararız değilse zaten mutlu oluruz dedi...
Buda benim inanmadığım bu ürünü almama vesile oldu..aldım ve tahmin ettiğim gibi ürünle vaaat ettiği arasında Ankara-İstanbul kadar fark vardı...Hemen Konya'daki tesisleri arayıp çocuğumun psikolojisinin yerle bir olduğunu toplum içine çıkamadığını artık Piskevüt gördüğü zaman korkarak kaçtığından bahsettim maduriyetimizi anlattım...Karşı
taraf mesajı doğru alarak ürünü inceleleyeceklerini ve kendilerini affettirip Mikail'den özür dileyeceklerini bildirdi...ve 1 hafta sonra ürün üretimden kaldırıldı..Mikail'e bozulan psikolojisi düzelsin diye hediye paketi ve özür mektubu gönderildi........
EXCALIBUR_-_HGK