Gönderen Konu: fizik tedaviye başlıyorum :(  (Okunma sayısı 2002 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ruhpastasi

• Usta Kampanyacı
Ynt: fizik tedaviye başlıyorum :(
« Yanıtla #10 : 26 Aralık 2011, 12:49:55 »
Rabbim acil şifalar versin. :-*

Çevrimdışı incesaz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 26 Aralık 2011, 14:58:04 »
Geçmiş olsun.Umarım olumlu sonuç alırsınız ..

Ben bel fıtığı için geçen kış fiizik tedaviye gittim  hiç yürüyemiyordum fıtık yüzünden  ayakta durmak bile hayaldi benim için şimdi epey iyi sayılırım ama dikkat etmezsem yine kendini hemen hatırlatıyor.

benim tedavi için gittiğim hastanede en çok boyun fıtığı için gelenler vardı ve nerdeyse 100 de 100 ünü kadınlar oluşturuyordu .. sanırım bizler kendimizi erkelere göre daha fazla hırpalıyoruz iş güç koşturmaca derken..

Fizik tedavi  sürecinde ağrılarınız  zaman zaman artış  gösterecektir  biraz sabırlı olmak gerekiyor ve egzersizleri ihmal etmeyin en büyük tedaviyi egzersizler sağlıyor ..

Balığa,denizden başkası azaptır.

Çevrimdışı ERMAN29

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 26 Aralık 2011, 14:59:12 »
çok geçmişler olsun. allah yardımcınız olsun....

Çevrimdışı selgu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 26 Aralık 2011, 15:35:45 »
Cok teşekküler arkdaşlar şimdi geldim ilk gün iyi gecti cok soğuk burası ama havlulara sarılıp cıktım hastaneden.herkese iyi dileklerinden dolayı cok teşekkür ederim

Çevrimdışı selgu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 06 Ocak 2012, 00:24:58 »
yarın son günüm fizikte cok sıkıldım hergün hastenede olmaktan  :( iyi olcağıma cok fazla ağrılarım oldu kacgündür ne haldeyim doktorun verdiği ilacın yan etkisi omzum boynum tutuldu sorunu anlattım gecer sen ilacı 2tane almaya başla dedi birde. bende bşka doktora gittim aldığım ilactan kasılmış tüm kaslarım hemen ilacı kesmemi istedi ağrılı bölgelere enjeksiyon uygulandı ne acı cektim iğne bile girmiyordu doktor zorlandı benim acım anlatılmazdı şimdi iyim şükür birdaha özel hasteneden başka hastaneye gitmicem tedaviyerine daha kötü yaptılar beni  :'( :'( :'(

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 06 Ocak 2012, 01:30:26 »
çok geçmiş olsun malesef buna benzer bir durum benim de başıma geldi guatrm var bi dr.bu ilacı kesinlikle içmen lazım diyor diğeri ise asla içme o ilaç seni mahveder diyor,ikisi de özel dr.idi..en sonunda internetten bi prof.dr.nin yazısını buldu eşim okuduk ve sonunda doğru bilgisi olduğuna inandığım dr.ile tedavime devam ediyorum..hastalık bi yana üstüne bir de aynı konu hakkında farklı düşüncelere zıt tedavi yöntemlerine başvuran dr.ler olunca insanın aklı daha da bi karışıyor bi yandan hastalık bi yandan kafa karışıklığı...inşallah bi an önce iyileşirsiniz
izgim

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #16 : 06 Ocak 2012, 01:49:02 »
geçmiş olsun canım
yapman gerekenleri Ayşegul cok guzel anlatmış
Allah acil şifa versin
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.