0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTebrik butonu olacaksada şöyle olsun..Ben genelde pc başından bir şey yiyor oluyorum,birileri birşey kazandığında aynı şu aşağıdaki şekli alıyorum. süpermişSen en son o turkcell ve teknosa şeysini kazandığında gözümün birisini klavyenin üzerine düşürmüştüm.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTebrik butonu olacaksada şöyle olsun..Ben genelde pc başından bir şey yiyor oluyorum,birileri birşey kazandığında aynı şu aşağıdaki şekli alıyorum. süpermiş
Tebrik butonu olacaksada şöyle olsun..Ben genelde pc başından bir şey yiyor oluyorum,birileri birşey kazandığında aynı şu aşağıdaki şekli alıyorum.
kaçmaya çalışıyorsun değil mi?ama kaçabileceğin seni bu korkudan alıkoyabilecek bir yer yok.seni sırtından vuracaklar ve o lanet olası herşeyi mahvedecek.bu iş bitince kimse sana hak ettiğin değeri vermeyecek.yıllardır çalışıyorsun ve kazandığın bu saygıyı kaybetmenin ne demek olduğunu sana bakıp güldüklerinde anlayacaksın.işte bu gerçek acı.çölde susuz kalmak gibi bir şey...şimdi gerçekten korkuyorsun...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTebrik butonu olacaksada şöyle olsun..Ben genelde pc başından bir şey yiyor oluyorum,birileri birşey kazandığında aynı şu aşağıdaki şekli alıyorum.kızım anne bak mamun diyor :Dsevimli geldi benim kıza göslerı va diyor mamun acıktın sen baba gel mamun bana baktı
ben bunu profil resmi yapmak istiyorum bioooo helpppppppppppp
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben bunu profil resmi yapmak istiyorum bioooo helpppppppppppp Yap..Ben yaptım oldu.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTebrik butonu olacaksada şöyle olsun..Ben genelde pc başından bir şey yiyor oluyorum,birileri birşey kazandığında aynı şu aşağıdaki şekli alıyorum.kızım anne bak mamun diyor :Dsevimli geldi benim kıza göslerı va diyor mamun acıktın sen baba gel mamun bana baktı bunun neresi sevimli yavrucak iyiki korkmamış ben bile ürktüm ilk gördüğümde