0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbir de daha önce vermiş olduğunuz cezada neden bana post kastmak konusunda önceden uyarı yapılmadı da sonra dan cezam bittikten sonra msj kutuma 'post kasttığınız için 4 gün uzaklaştırıldınız/ceza alabilirsiniz' tarzında bi msj geldi.takdir edersiniz ki bu tarz uyarılar yazılı olarak msj kutumuza 'uyarı' mahiyetinde gönderilmeli ceza bittikten sonra 'bilgilendirme' olarak değil..bu konuyu özellikle soruyorum aydınlığa kavuşturmak istiyorum en azından keyfiyete dayalı bir uygulama olmadığı konusunda içimin rahat etmesini istiyorum.mesaj kutunuza bakarsaniz once sizi uyardigimizi gorebilirsiniz.Hatta cezadan sonra uyarinizi gec gordum diye yazmistiniz yanlis hatirlamiyorsam.
bir de daha önce vermiş olduğunuz cezada neden bana post kastmak konusunda önceden uyarı yapılmadı da sonra dan cezam bittikten sonra msj kutuma 'post kasttığınız için 4 gün uzaklaştırıldınız/ceza alabilirsiniz' tarzında bi msj geldi.takdir edersiniz ki bu tarz uyarılar yazılı olarak msj kutumuza 'uyarı' mahiyetinde gönderilmeli ceza bittikten sonra 'bilgilendirme' olarak değil..bu konuyu özellikle soruyorum aydınlığa kavuşturmak istiyorum en azından keyfiyete dayalı bir uygulama olmadığı konusunda içimin rahat etmesini istiyorum.
Tebrik, Teşekkür, Tefekkür, Çekememe, Kıskanma, İçgeçirme,İğrençleşme, Ahh Çekme, Keşke Çekme,Sabretme,İftahar etme,Sömürme,İbret Alma,Küfretme,Alttan alma,Çift Dalma,Elense çekme, butonları olmadığı müdddetçe forum ayar tutmaz benden söylemesi.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTebrik, Teşekkür, Tefekkür, Çekememe, Kıskanma, İçgeçirme,İğrençleşme, Ahh Çekme, Keşke Çekme,Sabretme,İftahar etme,Sömürme,İbret Alma,Küfretme,Alttan alma,Çift Dalma,Elense çekme, butonları olmadığı müdddetçe forum ayar tutmaz benden söylemesi.swf de lazım
Üyeliğini silmeyi denesene bi bio
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinÜyeliğini silmeyi denesene bi bio Biolog bu mesajdan ibret aldıDenemeyeyim şimdi,Akşam vakti kaşınmayayım.