Size muhtemeş bir kampanya haberinden bahsetmek istiyorum (bu kampanyanın benim için önemi blog sitlerininde artık kampanya,promosyon,yarışma ve hediye vermeleri bu bence kendi imkanlarıyla mücadele veren blog yazarları için sonderece önemli bir kampanya)Kampanyaya katılmanızı ve varsa siteniz blogunuzda bahsederek destek vermenizi rica ediyorum.Kampanyayı yapan sayın Ömer Kayapınar’ın bloğu poozitif.com’a yürekten destekliyor ve kampanyayı Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin’dan olduğu gibi size aktarıyorum.
11 Nisan tarihinde kurmuş olduğum kişisel blogumu (Ömer Kayapınar) tanıtım çalışmalarına başlamış bulunmaktayım. Bunun için daha önce xbil.org‘da çekilişlerle verdiğimiz 2 hediye gibi poozitif.com içinde çekilişlerle hediyeler verme kararı aldım. Bu hediyeler oyunrehberi.org adlı blogumda vizo sponsorluğunda inceleme için gönderilen portatif donanımsal ürünlerdir. Blog hakkında ister bir fikir, ister sadece bir merhaba mesajı ile yorum yazabilir ve ayrıca bu yazıyı haber olarak kendi blogunuza yazıp sadece bu yazıya kaynak bağlantı göstererekten çekilişe katılabilirsiniz. Çekiliş 27 Mayıs tarihinde son bulacaktır.
Kazanabileceğiniz Hediyeler
Vizo Shuttle ST 2.5″ SATA
Vizo Xena II Dizüstü Soğutucusu
Katılım Şartları:
1. 2 Asıl talihli ve 4 yedek talihli çekilecektir.
2. Kargo ücreti alıcılar tarafından karşılanacaktır.
3. İp aralığı dahil ip adresleri takip edilerek birden fazla yorum yapılması engellenecektir.
4. Türkçemize uygun olmayan kullanımlar ve argo içerikli yorumlar kesinlikle onaylanmayacaktır.
5. Bir yorum ve bir geri izleme bağlantısı gönderen kişi çekilişe 2 defa dahil olacaktır.
6. Yorumunuzda mutlaka gerçek adınızı kullanınız. Yanlış e-posta ve isim bildirisinde doğacak problemlerden poozitif.com sorumlu değildir.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin