Olayı şansa ya da uğursuzluğa bağlamayalım

Konu açıkken çok hesap yaptık 30bin tonu grama böldük oradan herkes kafasına göre tahminini yazdı muhtemelen oradan bakıp hesap yapanların çoğu kazandı.
arkadaşlar ben katıldığımı bile hatırlayamadım ama kazanmışım da. bana gelen giden yok yahu. hediyesi gelen var mı ?d
bildiğim kadarıyla henüz kimsenin hediyesi gelmedi..ama daha önce nestleden kırık bardak geldiği için pek ümidim kalmadı gönderecekleri hediyeden
Olayı şansa ya da uğursuzluğa bağlamayalım 
Konu açıkken çok hesap yaptık 30bin tonu grama böldük oradan herkes kafasına göre tahminini yazdı muhtemelen oradan bakıp hesap yapanların çoğu kazandı.
bende kazanmışım ve burdan yapılan yorumlara bakarak yazmıştım tekrar teşekkür ediyorum paylaşım için....
ilk sen tad kampanyasından 4 kere kazandıydım değil 4 tane 1 taneyi alabilmek için 2 ay bekledim 5kere telefon ettim yani siz düşünün gerisini bu listede varım ama çikolatayı göndermediler ben nestle çikolata yemem bi daha
buzdolabına yapıştırılıyor ya magnet işte o
gönderiler ne zaman başlar acaba.
dün ne zaman hediyemi göndereceksiniz diye facede yazıp sordum ismim görünmüyormuş listede.yarışmaya katıldığım kullanıcı adımı soruyorlar