azer aydıner ve doğan aynı bence basmadı ona tabi başkası bastı oriflame zevkini size bırakıyorum iyi eğlenceler

kötü bir oyun bu

gerçi belki adam fake hesabıyla basıyor milletin sırasında herkes o hesaplara hücum ederken başka hesapla kazanıyor

son 10 saniyede basıcam oriflame dünyasına önce basan olmazsa.
benden önce davrandılar.
neyse insanı hasta eder bu uygulama.
günel kader in kulaklarını çınlatarak yatıyorum:)
açık bırak kendisi oynuyor kazanabilirsin tabi basan olmazsa

Levent Doğan Bekle Beni
birisi basanın Allah belasını versin inşallah yazmış azer bastı
birisi basanın Allah belasını versin inşallah yazmış azer bastı

Kan çıkar burda

açık bırakıp takmamak lazım başında durunca sinir oluyorsun.
ama çok ruh hastası var piyasada .
bir kişi kazanacak olsa hırsını anlarım da bırak başkası da kazansın ayıp.
Azer 3. sıraya geldi basmayı bıraktı hayırdır basmasınlar diyemi bekliyorsun ben bassacam dedim. Biri basan şerefsizdir yazmış Emre basmadı Azer Bastı
emre savaş ve halime geçer ilk 16 ya girdi üst üste 7. kişi kazandı basmadan bekliyorlar ikisinede basıp uyucam artık
şimdi de nurgül uysal. hayır ellerine ne geçiyor bu kadar insana kötülük yapıp küfür yeyince merak ediyorum.
aynen yaa.. sinir ediyorlar.. nurgül uysal'ı buldum uyardım basmaması için bu kez de başkaları çıktı.. valla ne anlıyorlar bende anlamıyorum.. basınca ellerine ne geçiyorsa... kendileri de kazanamıyor böylece...
Şu dakikaların kahramanı ise yunus görkem büyükdağ.
aynen yaa.. sinir ediyorlar.. nurgül uysal'ı buldum uyardım basmaması için bu kez de başkaları çıktı.. valla ne anlıyorlar bende anlamıyorum.. basınca ellerine ne geçiyorsa... kendileri de kazanamıyor böylece...

yunus görkem büykdağ sürekli tıklıyor